Pànxing Cerdanya

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

La Cerdanya: Plató de rodatge gràcies a Film Commission

Cerdanya
16ee6dceb3a58bdfc9d3f658e96dd692.jpg

El Certamen cerdà, que celebrarà la seva 10a edició entre el 3 i l’11 d’agost, presenta unes bases molt renovades i un increment notable en la dotació dels premis.

La desena edició del Cerdanya Film Festival – Festival Internacional de Cinema de Cerdanya ja ha començat a caminar amb l’inici del període de recepció de pel·lícules. Ja s’han fet públiques les bases i s’han habilitat cinc mètodes oficials perquè els creadors inscriguin els seus films com a màxim fins al 31 de maig
 
Enguany, l’equip del Festival ha renovat completament les bases i regulacions del concurs, clarificant les categories (curtmetratges de menys de 60’, llargmetratges de més de 60’ i documentals de qualsevol durada), introduint nous premis i augmentant la dotació econòmica d’aquests. En aquesta desena edició, el Certamen atorgarà tres premis principals (Millor curtmetratge –seguirà votant el públic en directe–, Millor Llargmetratge i Millor Documental) i un premi secundari per categoria (Premi Curtmiratges, a una directora jove menor de 30 anys, Premi Mirada Social, a un llargmetratge que toqui alguna temàtica social i Premi Memòria, a un documental que treballi algun aspecte relacionat amb la memòria històrica). A més a més, seguiran els premis tradicionals del festival a Millor Film en Català, Millor Director, Millor guió original, Millor banda sonora, Millor muntatge, Millor fotografia i Millors Actor i Actriu. Pel que fa al programa, l’Organització preveu una graella continuista que consolidi les xifres i interès suscitat de l’edició anterior, al voltant de la cinquantena de sessions de projecció i uns 200 films a concurs. 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.