Pànxing Cerdanya

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Cultura – Cerdanya

Obertes les votacions pel Cerdà de l’any 2018

Cerdanya
f18cc5893d73fa879e46ecb87d204b18.jpg

La XXXIII edició del Cerdà de l’Any, que triarà el personatge o entitat més emblemàtica a la Cerdanya durant l’any 2018, ja ha posat en marxa el seu procés de votació popular fins al 23 d‘abril.

Els finalistes de l’edició 2018 són: l’ÀLIGA (Associació Ceretana d’Ajut i Suport en el Càncer); l’Eric “El Català” (Eric Marty) i el GRC (Grup de Recerca de Cerdanya). Fins al 23 d’abril, es podrà votar a un dels tres finalistes mitjançant la web de l’IEC (www.ieceretans.org), indicant nom, cognom i població, o bé anant personalment als ajuntaments i posant les dades en un llistat de votacions. Aquestes dades no seran tractades automàticament ni emmagatzemades en cap arxiu, només s’utilitzaran per evitar duplicitats en les votacions i la identificació mínima dels votants per controlar que compleixen amb els requisits per votar. Seran eliminades un cop acomplerta aquesta finalitat, com a màxim el 30 de maig de 2019.
 
L’acte de proclamació del guanyador tindrà lloc el diumenge 28 d’abril, a les 17 hores, a l’Ajuntament d’Estavar. Durant la cerimònia, cada finalista presentarà la seva obra per mitjà d’un suport audiovisual. L’acte arrencarà amb els Castellers d’Alp, durant la cerimònia es llegiran poemes de la Montse Adam, premiada als Jocs Florals d’Alp i l’escola Dansart de Puigcerdà interpretarà dos ballets. A més, el Carnestoltes Tradicional de Bellver transmetrà el guardó després de l’execució d’una de les seves danses i la Margarita Torner, acordionista, acompanyarà les lectures i l’himne.
 
Els mestres de cerimònia seran la Núria Pons, actriu de la Compagnie du Sarment, de Nahuja, i el Ramon Solà, de Bellver. A la fi de l’acte, Laurent Leygue, alcalde d’Estavar, i la seva Junta oferiran al públic un bufet.
 
El cartell d’aquest any és il·lustrat per l’obra del guanyador del concurs de dibuix, el nen Robin Couansnon. Els 10 dibuixos finalistes seleccionats pel Jurat del concurs, entre els 515 presentats, seran exposats a Estavar i els seus autors recompensats amb un petit obsequi.
 
El cartell final del Cerdà de l’Any 2018 ha estat realitzat, a partir del dibuix guanyador del concurs de dibuix, per la Stéphanie Deljarry, encarregada de comunicació de Pyrénées-Cerdagne.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.