Pànxing Cerdanya

4, octubre del 2023

4, octubre del 2023

Cultura – Cerdanya

Orozco es declara fan del Pànxing

Cerdanya
8f0a02b040b43ed3320ef83ed56a49a5.jpg
Més d’un ceretà  segur que ha  tingut, o tindrà, el plaer de trobar-se per la Cerdanya, al conegut cantant Antonio Orozco, ja sigui de compres, a les pistes d’esquí o potser fent alguna excursió o activitat, doncs la comarca és un dels seus llocs preferits per desconnectar amb la família i amics.

Així ho va explicar en el concert acústic  que va oferir, el passat dissabte 20 de febrer,  en el bar musical L’Avalanche, entre riures, anècdotes i en un ambient més que familiar. En una de les seves intervencions, entre cançó i cançó, també  va confessar que, tot i que la seva carrera artística ara no li permet gaire, troba molt a faltar aquests tipus de concerts a nivell més íntim, que varen ser part dels seus inicis i que estaria encantat de tornar a L’Avalanche, perquè, a més de trobar-se molt còmode, donaria oportunitat a gaudir a aquells que es varen quedar sense entrada. 
 
Remarcar, com a anècdota, que Antonio Orozco és un fan de la revista Pànxing, ja que segons ell és l’eina que utilitza sempre per poder gaudir de la Cerdanya al màxim!
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.