Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Cultura – Cerdanya

Sant Valentí… o l’amor romàntic

Cerdanya
06bb67fe1cf0e7e88dbb2bf1a6f5151b.jpg
I, inexorablement, arriba en el calendari el14 de febrer… Sant Valentí, una data marcada per molts com la festa de l’amor per excel·lència. Cors, molts cors, fletxes carregades d’amor, flors, bombons i sucre en excés. I encara que sigui una festa importada de l’altre costat de l’Atlàntic arrela amb força, sobretot, entre els més joves. La influència de Hollywood , com en tants altres aspectes, marca tendències. Encara que, a Catalunya, Sant Valentí sempre haurà de lluitar contra un altre sant en això de celebrar l’amor: Sant Jordi.

Malgrat la seva implantació Sant Valentí sempre és un tant especial, un bon dia per recordar, amb un detall, a aquells que estimem que els sentiments perduren. Una flor, un llibre, una petita joia poden ser suficient per seguir seduint als que s’estimen. Una altra opció és preparar una vetllada especial, uns plats preparats amb amor i unes postres de xocolata són una aposta segura per una nit de seducció i amor.
 
Una preparació prèvia adequada, un bon maquillatge, un canvi de pentinat o una roba atrevida poden ser els elements necessaris perquè aquella nit sigui perfecta. Regalar bellesa o relax és una bona opció, tant per ella com per ell.
 
El Dia de Sant Valentí, també conegut com Dia dels Enamorats, s’ha estès, pràcticament, a tots els racons del món i a cada indret han arrelat tradicions diferents segons el tarannà del país. Així, a Xina la tradició és enviar roses, que tenen diferents significat depenent del nombre de roses del ram; a Japó són les dones les que regalen presents de xocolata als seus amants; a Dinamarca els homes envien missatges romàntics a les seves estimades i a Nova York moltes parells preguen per ser de les poques afortunades que es podran casar a l’Empire State.
 
Aquí les opcions es diversifiquen i els regals poden ser d’allò més diversos… I perquè no aprofitar que les rebaixes encara estan ben vives a molts establiments per  aprofitar  fer un regal encara més lluït per una mica menys de diners. Donat que el que compta no són els diners sinó la intenció, les ofertes en tots els sectors que ens ofereixen les rebaixes segur que permeten sorprendre a aquella persona estimada amb un regal inesperat i perfecte.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.