Pànxing Cerdanya

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Cultura – Cerdanya

Sant Valentí, una excusa per a l’amor romàntic

Cerdanya
d50189f639008c9286ef7b1af2c936fd.jpg
I de nou… 14 de febrer, Sant Valentí, per a molts… la festa de l’amor per excel·lència!!! Cors, molts cors, fletxes carregades d’amor, flors, bombons i sucre en excés. I encara que sigui una festa importada de l’altre costat de l’Atlàntic, arrela amb força, sobretot, entre els més joves. La influència de Hollywood, com en tants altres aspectes, marca tendències. Encara que, a Catalunya, Sant Valentí sempre haurà de lluitar contra un altre sant en això de celebrar l’amor: Sant Jordi.

Però, al cap i a la fi, amb poca o molta implantació, Sant Valentí sempre acaba sent una diada un tant especial, un bon dia per recordar, amb un detall a aquells que estimem i amb qui els sentiments perduren.
 
El dia de Sant Valentí, també conegut popularment com “Dia dels Enamorats”, s’ha estès pràcticament a tots els racons del món i a cada indret han arrelat tradicions diferents segons el tarannà del país. Per exemple, a la Xina la tradició és enviar roses, que tenen diferents significats depenent del nombre de roses del ram; al Japó són les dones les que regalen presents de xocolata als seus amants; a Dinamarca els homes envien missatges romàntics a les seves estimades, i a Nova York moltes parelles preguen per ser de les poques afortunades que es podran casar a l’Empire State.
 
En definitiva, i tot plegat, un munt d’explicacions i mites per tenir una excusa per demostrar els sentiments amorosos, nous o antics, cap a aquella persona estimada. Una preparació prèvia adequada, un bon maquillatge, un canvi de pentinat o una roba atrevida poden ser els elements necessaris perquè aquella nit sigui perfecta. Regalar bellesa o relax és una bona opció, tant per a ella com per a ell, però no podem oblidar la càrrega eròtica d’una sexy roba interior o les connotacions i el joc que ofereix la xocolata. De fet, les opcions es diversifiquen i els regals poden ser d’allò més diversos… En definitiva, i tot plegat, un munt de d’alternatives per tenir una excusa per demostrar els sentiments amorosos.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.