Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

Viatge pels cors d’òpera, el nou projecte del Cor Transfronterer de Cerdanya

Cerdanya
DSC_7393-copie-768x510
Després de les experiències d'obres de Vivaldi, Mozart, Fauré, Palmeri i Rossini interpretades en projectes anteriors, aquest nou projecte té l'objectiu d'oferir als cantaires i al públic del CTC un eclèctic repertori musical coral que representa un variat panorama d'òperes i operetes de compositors cèlebres.

El CTC ens durà, amb la música com a vehicle, a recórrer del món durant la tarda de l’11 de juny a les 17h, a l’església Sant Domènec de Puigcerdà. Visitarem el París de la fi del segle XIX, l’Egipte de l’època dels faraons, l’Espanya participant a la reivindicació dels gitanos per millorar llurs condicions de vida, l’Alemanya al castell de Wartburg (on nosaltres serem els convidats a un concurs de cant i on ens trobarem un grup de pelegrins arribant de Roma després de la visita al Vaticà), als jardins penjants de Babilònia per trobar un cor d’esclaus hebreus i retornant a Espanya, a Sevilla, per escoltar la tràgica història del torer, el soldat i la gitana.

Per als assajos se seguirà el mètode provat repetidament que permet garantir el treball personal dels cantaires, amb l’ajuda de Nicolas Licciardi, amb la celebració d’alguns “stages” de cap de setmana i col·laborant estretament amb l’Orquestra Cadí.

Aquest projecte s’ha preparat en col·laboració amb l’Orquestra Cadí de l’Alt Urgell i amb Nicolas Licciardi al piano. Els concerts els dirigirà Yevhen Sokhatskyy.

Font: Cor Transfronterer de Cerdanya

Si t’ha agradat llegir Viatge pels cors d’òpera, el nou projecte del Cor Transfronterer de Cerdanya, també et pot interessar llegir 13 de maig, Dia Internacional dels Museus – Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.