Pànxing Cerdanya

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Eco – Cerdanya

Tres imprescindibles per passar un dia a la neu

Cerdanya
Funny little boy in blue winter clothes walks during a snowfall. Outdoors winter activities for kids. Cute child wearing a warm hat low over his eyes catching snowflakes with his tongue
Quan ens calcem els esquís o la taula de surf de neu i ens proposem a passar un dia a la neu, hem de tenir en compte que el nostre cos acusarà l'activitat.

A continuació us expliquem quines tres coses no poden faltar mai a la motxilla.

Protecció solar

Tenim molt interioritzat (o almenys així hauria de ser) l’ús del protector solar a l’estiu, quan visitem la platja. És tant o més important que quan passem el dia rodejats de neu, ens apliquem crema solar a les parts exposades del nostre cos, principalment a la cara.

Cura de la pell

El fred i la pell no són massa amics. Quan passem llargues estones en àmbients gèlids, hem de procurar que parts que com les mans i els llavis, no quedin secs per culpa del fred. És per això que cal hidratar-los correctament amb l’opció que més ens encaixi.

Hidratació del cos

Hidratar el nostre sistema muscular també és crucial. L’activitat intenta baixant per les pistes, sumat al fred, fa que el nostre cos perdi aigua igual o més que com ho fa en dies de calor. El te o el caldo són maneres més apetibles d’hidratar-nos.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.