Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Eco – Cerdanya

Reciclatge d’avets de Nadal arreu de Catalunya

Cerdanya
reciclatge_avet_de_nadal
Gran part dels municipis d'arreu del país habiliten punts de recollida d'arbres de Nadal un cop acabades les festes per poder reciclar els avets naturals que no s'han pogut replantar.

L’avet de Nadal, un dels símbols d’aquestes festes, juntament amb el Tió de Nadal o el pessebre, és un dels objectes que, per la seva dimensió, es treuen en primer lloc, però són també els objectes més complicats de reutilitzar i reciclar.

No tots es poden replantar per tractar de donar-li una segona vida, i, en cas de poder-se fer, el manteniment d’aquest no sempre és senzill i sovint s’acaben assecant i morint.

Per tractar de reciclar-los i evitar el seu abandonament als carrers, la majoria de municipis de Catalunya posen a disposició de la ciutadania diversos punts de reciclatge d’arbres de Nadal, uns punts que s’instal·len a partir de l’endemà al dia de reis i que es mantenen disponibles durant dues setmanes més.

Els guarniments els podem reutilitzar pels anys vinents, un gest respectuós amb el medi ambient per tractar d’evitar comprar més guarnicions i no generar més plàstic.

Si t’ha agradat llegir l’econsell Reciclatge d’avets de Nadal arreu de Catalunya, també et pot interessar llegir 7 consells per a un Nadal sostenible.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.