Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Entrevista a la directora comercial i de màrqueting de Masella, Maite Martí

Cerdanya
masella-portes

“Tot a punt per obrir el primer dia de novembre que les condicions del temps i de la neu ho permetin”

La temporada d’esquí cada vegada és més a prop. Un parell de nevades primerenques encara han esperonat més les ganes que tenim de tornar a gaudir de la neu. Per anar fent boca, us presentem l’entrevista a la directora comercial i de màrqueting de Masella, Maite Martí, perquè ens expliqui com es preparen i quines novetats ens esperen.

Quines novetats oferirà Masella aquesta nova temporada?

Les dues novetats principals són, d’una banda, l’accés als remuntadors amb el forfet de mans lliures lligat amb la venda de tots els forfets i abonaments a través del web www.masella.com i, de l’altra, reforçar la xarxa de la neu produïda als eixos bàsics de l’estació per garantir-la en qualitat i quantitat.

Com funcionarà aquest accés mans lliures?

Aquest nou sistema implica la substitució dels forfets d’adhesiu pels forfets mans lliures, que incorporen un xip amb tecnologia RFID que obre els torns d’accés als remuntadors. El sistema permet tramitar qualsevol forfet o abonament sense passar per taquilles, ja que es poden comprar online, des de casa o bé amb les màquines expenedores. Això representa que es passa del sofà al remuntador sense fer cues a les taquilles, de forma ràpida, i en temps de pandèmia, de forma segura.

 

Nou sistema d’accés mans lliures als remuntadors – Masella

 

Un ambient segur per gaudir de la neu

Així, de quina manera creus que us pot afectar la pandèmia de COVID-19?

Les estacions d’esquí som una activitat segura en el sentit que és una activitat esportiva en el medi natural. Això representa que l’esquí i el surf de neu es fan a l’aire lliure en un entorn poc favorable al contagi de la COVID-19. No obstant això, en tractar-se d’una activitat en un espai públic, tots hem de prendre les mesures preventives bàsiques. Nosaltres afavorirem que l’esquiador tramiti i recarregui el forfet online. Tanmateix, facilitarem que pagui amb mòbil o targeta i des de l’estació netejarem i desinfectarem les superfícies cada dia.

Què us diferencia Masella de la resta d’estacions d’esquí del Pirineu?

Tenim un entorn natural molt favorable a la bona conservació de la neu, amb orientació nord del 90% de les pistes. Un 80% de les pistes són dins el bosc i l’altitud del domini amb una cota màxima a 2535 m. Oferim Esquí Nocturn, amb el major domini esquiable de nit dels Pirineus. Oferim la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus, que representa un gran valor afegit als nostres abonaments a la carta. I amb els abonaments de temporada oferim més de 60 dies d’esquí amb forfets d’altres estacions d’arreu del Món.

 

La Masella es caracteritza per la bona conservació de la neu durant tota la temporada – Masella

 

Un motor dinamitzador de la comarca

Parlant d’esquí nocturn. Continuarà sent un dels atractius de l’estació?

Masella, aquesta nova temporada, amb 13 pistes il·luminades que sumen 10 km esquiables, continuarem sent “La Capital de l’Esquí Nocturn dels Pirineus”. Som el domini esquiable de nit més important del sud d’Europa. Les nits d’obertura seran els dijous, de 18:15 h a 20 h, i els dissabtes de 18:15 h a 21 h, des del Pont de la Puríssima fins al primer dissabte de març.

Més enllà del món de l’esquí, la Fundació Bosch i Aymerich fa una tasca social important. En què consisteix?

La Fundació Privada Bosch Aymerich, impulsada per Josep M. Bosch Aymerich, cofundador de Masella, fa moltes tasques socials. Entre altres accions, a la comarca de la Cerdanya, promou les setmanes blanques per tal que el jovent del territori pugui esquiar. I, també, les beques-estudi destinades als estudiants d’Alp, Das, Urús i Bagà, que van adreçades a fomentar l’estudi amb ajuts econòmics pels joves d’aquests municipis de la Cerdanya i del Berguedà.

 

Un dels molts atractius de l’estació és la possibilitat d’esquiar de nit – Masella

 

Tot a punt

Com veus el futur de l’esquí a la Cerdanya?

Les estacions d’esquí i de muntanya són un motor molt important per l’economia de la Cerdanya per l’oferta d’activitats que oferim, sobretot, a l’hivern. En menys de 30 km al voltant de Puigcerdà hi ha més d’una desena d’estacions d’alpí, nòrdic i de muntanya. Sóc del parer que cal continuar treballant per posicionar aquest territori com una destinació de turisme de neu i de muntanya de primera. A Masella continuarem treballant per mantenir-nos atractius i això passa per garantir la neu, tal com fem des de fa més de 25 anys, i apostant per la transformació digital del destí per tal d’oferir noves experiències i productes que ens faci competitius com a destinació de neu i muntanya.

Quina previsió de neu teniu per aquesta temporada?

Segons el nostre home del temps, l’Eloi Cordomí, que cada dijous fa la previsió del temps a través de Masella TV, tindrem un inici de temporada marcat pel fred, tal com ha sigut l’octubre. Pel que respecta a les precipitacions, els mapes estacionals diuen que al novembre no hi haurà moltes precipitacions. En canvi, al desembre, les nevades estaran dins de la mitjana. Bé, en tot cas, sapigueu que nosaltres tenim els canons de neu a punt per produir-ne de seguida que arribin els primers freds, amb l’objectiu d’obrir el primer dia de novembre que les condicions ho permetin.

 

Les previsions apunten a un mes de desembre amb neu – Masella

Si t’ha agradat llegir Entrevista a la directora comercial i de màrqueting de Masella, Maite Martí, també et pot interessar el contingut que trobaràs a la revista Pànxing Tot Cerdanya del mes de novembre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.