Pànxing Cerdanya

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Entrevista a Clàudia Lambies i Jordi Tomàs, creadors d’Emocions de Blanc

Cerdanya
Amor a la Cerdanya
"Ens esforcem molt per endinsar-nos en la història de la parella. Com més la coneixem, més capaços som de plasmar la seva essència"

Us proposem que penseu o imagineu quins són els tres moments més emocionants i especials de la vostra vida. Posaríem la mà al foc que un d’ells és el vostre casament. Aquesta celebració d’amor compartida amb les persones que més ens estimem és un moment únic que, els que hi hem passat, sabem com n’és de laboriós i complex de preparar. Aquell dia, com no pot ser d’altra manera, tot ha de ser el més proper a la perfecció possible. Per sort, hi ha una figura (figuers, en aquest cas) indispensable perquè això es converteixi en una realitat: la wedding planner.

La Clàudia Lambies i el Jordi Tomàs són dos joves establerts a la Cerdanya que gràcies a Emocions de Blanc, ens guiaran, assessoraran i posaran tota la seva ànima en el procés d’organitzar i donar vida a una celebració que recordarem sempre. Coneguem-los!

Quina història hi ha darrere d’Emocions de Blanc?

Clàudia: fa dos anys que ens vam establir a la Cerdanya. Vaig estudiar publicitat i màrqueting i sempre m’han agradat molt els esdeveniments i la seva organització, especialitzant-me en aquest àmbit a través d’un màster. Mentre l’estudiava, amb en Jordi parlàvem molt de tot el que podríem fer a la Cerdanya, de la falta de professionals d’aquest sector a la comarca. Va ser així que vam decidir endegar l’empresa entre els dos i aplicar els coneixements que anava adquirint.

Per què escolliu la Cerdanya com a destí?

C: el Jordi des de sempre ha vingut a la Cerdanya, era el pixapins de cap de setmana (riu).

Jordi: res de pixapins! Passava molt temps a la comarca amb la família, fèiem vida aquí durant mesos i sempre ha estat un lloc molt especial. I la Clàudia no ho coneixia! Vaig aconseguir una beca per treballar aquí, encarada a què la gent jove s’hi establís i així ha sigut.

De cara al negoci, suposo que també ajuden les possibilitats que ofereix.

J: és un indret de muntanya privilegiat, una vall molt oberta i ampla que compta amb moltíssimes hores de sol tot l’any. Hi ha una gran diversitat d’espais on celebrar l’esdeveniment, des del fons de la vall, amb el riu i els diferents pobles, fins a cims de més de 2.000 metres. La comarca està molt ben connectada, segur que hi haurà convidats que vénen de fora de la Cerdanya, i hi ha força diversitat d’establiments on allotjar-los.  Hi ha moltes opcions d’experiències i activitats ofertes per gent d’aquí que es poden incloure en la celebració, així com productors i proveïdors locals que involucrar. També és importantíssim el fet de poder organitzar esdeveniments les quatre estacions de l’any.

A l’hivern també?

C: per descomptat. Tot i fer fred, sempre sol anar acompanyat de sol i bon temps.

J: a més, ens agradaria potenciar les bodes de neu. Creiem que serien molt diferencials, úniques i totalment factibles, simplement ningú o gairebé ningú s’hi ha atrevit. Hi estem treballant activament per fer-les realitat.

C: d’aquí el “blanc” del nostre nom: per un costat el color que associem amb les bodes, però també per l’estima que tenim per la neu i la muntanya, que és on volem estar i desenvolupar la nostra feina. 

Quins serveis oferiu com a wedding planners?

C: es poden dividir en quatre, principalment. El primer és l’organització integral de l’esdeveniment, des del primer esbós fins a l’últim ball com ens agrada dir. Ens encarreguem de tot i sempre, sempre, hi som presents. El segon fa referència a la coordinació del dia o dies del casament, pensat per les parelles que els fa molta il·lusió organitzar-ho tot ells mateixos. Aproximadament un mes abans del gran dia ens traspassen tota la informació i detalls a tenir en compte (proveïdors, gent contractada, etc.) i nosaltres ho coordinem tot, el dia de la boda també. El tercer servei consisteix en l’elecció d’espai, el proveïdor més important de l’esdeveniment. Nosaltres ens encarreguem de fer recerca segons les necessitats dels nuvis i els fem una proposta de vuit o deu espais que els encaixin. Els ajudem també amb les visites i els orientem i assessorem perquè escullin el millor lloc. El quart és la planificació i preparació de bodes íntimes, més petites, també organitzades de manera integral, però fent èmfasi en l’experiència que envolta el dia.

Què és el més difícil de preparar en un esdeveniment així?

C: nosaltres ens esforcem molt a conèixer a fons la parella. Com més la coneixem més capaços som d’imprimir a la celebració l’essència dels dos, i això és segurament un  dels punts més laboriosos de la nostra tasca, recopilar tota aquesta informació i plasmar-la al casament.

J: també és engrescador el fet de ser capaços de sortir del “normal i corrent”. Ens agrada molt i dediquem moltes hores a pensar i idear propostes originals i úniques que apliquem en el sentit que fa referència la Clàudia. Si un membre de la parella és periodista, per exemple, les estovalles poden estar fetes amb portades de diferents diaris, o si ets ciclista, els convidats et poden rebre fent un passadís alçant rodes o podeu arribar damunt de la bicicleta. Imaginació al poder!

Si t’ha agradat llegir l’entrevista a Clàudia Lambies i Jordi Tomàs, creadors d’Emocions de Blanc, també et pot interessar llegir l’Entrevista a Martín Andrés Comamala xef del restaurant 539 Plats Forts de Puigcerdà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.