Pànxing Cerdanya

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Entrevista a l’Aroa, la Judith i la Sandra, fundadores de Global Events Cerdanya

Cerdanya
Global-Events-Cerdanya
La Cerdanya és un indret ideal per celebrar tota mena d’esdeveniments i festes; casaments, batejos, aniversaris, festes populars… i és que ens encanta celebrar-ho tot! I què millor que preparar-ho de la mà de professionals que ben segur faran que la nostra celebració sigui perfecta. Hem parlat amb les ceretanes; Aroa, Sandra i Judith, perquè ens expliquin d’on neix la idea de formar una empresa d’esdeveniments i com se senten treballant a la seva comarca. Coneguem-les!

Quins són els inicis de l’empresa?

A veure per on comencem (jajaja). Som tres amigues amb passions diverses, destacant la nostra passió per la decoració i tematització, amb un objectiu en comú: crear instants únics i memorables. 

La iniciativa va sorgir durant un dia qualsevol mentre anàvem al cinema a veure la pel·lícula “Barbie”. Mentre fèiem cua per entrar, observàvem persones vestides amb la temàtica de la pel·lícula. Aleshores, va sorgir la idea de crear una empresa d’esdeveniments a la Cerdanya. Així va néixer Global Events Cerdanya, amb l’objectiu d’organitzar trobades i celebracions significatives, atenent a la manca d’una empresa amb aquestes característiques a la Cerdanya.

I què feu exactament? Quins serveis oferiu?

Oferim serveis complets en temes de decoració, tematització i organització per a tota mena d’esdeveniments, com ara aniversaris, casaments, batejos, comunions, sopars d’empreses, decoració de Nadal i tematització casta-halloween, entre d’altres.

A més, proporcionem serveis personalitzats als diversos ajuntaments de la comarca, adaptant-nos a les necessitats particulars de cada entitat municipal per assegurar una experiència única i satisfactòria.

Acceptem amb plaer propostes diverses, duent a terme una anàlisi inicial detallada de cada esdeveniment. Estudiem a fons les necessitats del client i comencem a treballar de manera coordinada en equip per oferir un ventall ampli de propostes personalitzades.

Com és treballar aquí a Cerdanya?

És un privilegi poder exercir la nostra activitat en el nostre propi entorn, la vall que ens ha vist néixer i créixer tant en l’àmbit personal com professional. 

Apreciem l’amabilitat de les persones que ens estan donant l’oportunitat de fer-nos conèixer mitjançant la contractació dels nostres serveis i la difusió de la nostra activitat en aquest àmbit.

Treballar en un entorn rural implica que la reputació es construeix principalment a través del boca-orella, el qual és fonamental en la interconnexió amb les persones.

Què significa per vosaltres poder treballar per la Festa del Trinxat?

És com si estiguéssim vivint un “somni”!! Poder ser part d’un esdeveniment tan gran, i si ja és una festa tradicional, com la XXVII edició, la sensació és encara més bonica.

Estem molt emocionades de formar part d’aquesta experiència única i, alhora, molt agraïdes que l’Ajuntament de Puigcerdà ens hagi donat aquesta oportunitat!

Si t’ha agradat llegir l’entrevista a l’Aroa, la Judith i la Sandra, fundadores de Global Events Cerdanya, també et pot interessar llegir Entrevista a Sergi Pujol i Luigi Semeraro de l’Aeroclub Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.