Pànxing Cerdanya

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Èric Charre, director de l’estació d’esquí Porté Puymorens

Cerdanya
b9239b4c0962a2c6fd96af989ac01dce.jpg
“Portem la neu i l’esquí al centre de Puigcerdà”

L’estació d’esquí de la Cerdanya, Porté Puymorens, ha obert un punt d’informació al carrer d’Espanya de Puigcerdà. El complex vol acostar les propostes i promocions de Porté a tots els esquiadors, ubicant-se en el centre de la capital de la comarca. Aquesta és una de les principals novetats de la temporada que presenta l’estació de la vall del Querol. Més capacitat de producció de neu, nous serveis, una nova terrassa panoràmica a la Mina i més promocions i ofertes pensant en tothom.
 
Per què una oficina d’informació a Puigcerdà?
Portem la neu i l’esquí al centre de Puigcerdà. Volem acostar els serveis i les promocions de Porté a tots els esquiadors. Ens hem instal•lat al cor de Puigcerdà, en el centre comercial. A l’oficina es podrà comprar, o recollir els forfets, es podrà demanar informació del complex o es podrà adquirir algun dels productes de l’estació. No sé si ens equivoquem, però fem una aposta pel tracte personal. 
 
Una inversió important…
És un servei a l’esquiador. És una finestra de Porté Puymorens oberta en el centre de la comarca, a Puigcerdà. Més visibilitat que aquesta ens sembla difícil d’aconseguir.
 
Però els esquiadors podran comprar els forfets en els punts de venda tradicionals de Puigcerdà?
Sí. Sense cap problema. Podran comprar-los on sempre ho han fet o bé a la nostra oficina. El nostre horari serà de les 16.00 hores a les 20.00 hores, de dimarts a dijous i de 16.00 hores a 21.30 hores, els divendres i els dissabtes. Estem segurs que els punts de venda també hi sortiran guanyant. 
 
I altres novetats? 
Hem instal•lat un mirador panoràmic de 360 graus a la zona de la Mina, a 2.300 metres d’alçada, equipat amb uns prismàtics interactius. Instal•larem un iglú per a 140 persones a la zona de la Vignole que s’emprarà com a sala d’acollida (salle hors sac). Ampliarem la zona innivada i millorem diferents serveis com ara els punts de venda de forfets a l’estació, a les caixes de la Vignole, i reformem, per complet, els lavabos de les taquilles del poble. 
 
Més zona innivada? On?
Reforcem tota la zona del poble, la cota més baixa. Per aquest any, hem fet una inversió important per garantir la producció de neu en aquest espai de l’estació. D’altra banda, hem renovat part dels nostres canons de neu per posar-ne de nova generació.
 
La temporada passada veu tenir una bona iniciativa amb els forfets gratuïts dels túnels del Cadí i del Pimorent. És repeteix la iniciativa?
I tant! És clar que sí. La proposta del túnel del Cadí ha estat una de les iniciatives comercials més exitoses dels últims anys. Aquesta oferta està pensada pels esquiadors que volen fer una escapada a la neu un dia determinat; comparteixen el cotxe, passen pel túnel del Cadí, compren 4 forfets i presenten el tiquet del peatge del túnel d’aquell mateix dia. Si és així, nosaltres els hi tornem els diners del peatge del túnel. 
 
Aquestes últimes temporades esteu proposant ofertes molts interessants…
I aquesta temporada, per exemple, posem en marxa una campanya pensada només per a les autocaravanes. O també l’assegurança Premium, amb la qual tornem diners si no hi ha hagut neu durant la temporada. Consulteu les nostres promocions al web de l’estació o, precisament, al nostre punt d’informació.
 
Per cert. És veritat que teniu forfet de temporada per a residents?
No és això. Tenim un forfet de temporada, per esquiar de dilluns a divendres- que no siguin dies festius o dies de vacances-, que costa 170 euros –en promoció-. Són uns 40 dies aprofitables. Calcula. El preu et surt molt bé i aprofites els dies de menys massificació on tens tota l’estació per a tu. Aquest és un forfet de temporada pensat per a tothom, resident o no, que anomenem el forfet cerdà.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.