Pànxing Cerdanya

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Martí Condominas i Abel Alfonsín

Cerdanya
MaMa-pool-foto-premi-plata
MA&MA POOL, és una empresa especialitzada en el disseny, la construcció i en la instal·lació de solucions per a projectes aquàtics personalitzats com Piscinas & Spas.

directors de Ma&Ma Pool: Innovació i Compromís Sostenible en el Sector de les Piscines

Quan vau constituir l’empresa?

L’empresa va ser constituïda fa 23 anys. Nosaltres treballàvem en una companyia en el sector de la piscina, però va arribar un moment que vam decidir marxar i constituir la nostra pròpia empresa. Des d’aquell moment, no hem parat de treballar dissenyant i construint piscines, banys de vapor, spas, saunes i instal•lant sistemes domòtics.

Quins són els serveis principals que oferiu a l’empresa?

Nosaltres som constructors de piscines, però abastem tot l’àmbit de manteniments, controls d’aigua, analítiques, assessorament a clients, climatització, il·luminació, estalvi d’energia, i la domotització de les nostres piscines. 

En què consisteixen els sistemes de domotització que heu mencionat? 

La domotització de piscines és una tecnologia que automatitza i controla diversos aspectes d’una piscina, com la temperatura de l’aigua, la il·luminació, la filtració, la neteja i la seguretat.

Com integra Ma&Ma Pool la sostenibilitat y la Responsabilitat ambiental en els projectes de construcció i manteniment de piscines? 

Des de Ma&Ma Pool estem totalment compromesos amb la integració de la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental en els projectes de construcció i manteniment de piscines, és quelcom imprescindible per a nosaltres.

Amb la sequera us esteu trobant amb problemes per a omplir piscines? 

Aquí a la Cerdanya, no, però en altres comarques com el Gironès i el Barcelonès, sí que estan sorgint problemes. Tot i això, omplim moltes de les nostres piscines amb aigua de mar, ja que és un recurs molt útil i sostenible, i les nostres piscines estan adaptades per a aprofitar-lo.

Des de Ma&Ma Pool, teniu alguna solució per a aquelles piscines que perden aigua i que tenen sistemes de filtració deficients? 

Com a empresa, oferim solucions per a les piscines amb pèrdues d’aigua. Amb el sistema de làmina armada, proporcionem impermeabilització i acabat, convertint piscines deteriorades en instal·lacions renovades, sostenibles i sense pèrdues, a un cost inferior a construir-ne de noves.

Heu rebut tres premis nacionals que s’atorguen a les millors piscines d’Espanya. Què han significat aquests premis per Ma&Ma Pool? 

Hem rebut el segon premi a la millor piscina exterior, el tercer premi a la millor piscina interior i el segon premi al millor spa. Aquests reconeixements no només són una motivació constant per al nostre equip, sinó que també ens obren les portes al mercat, competint amb empreses de renom en l’àmbit nacional.

Quins són els plans de creixement en expansió futura de Ma&Ma pool? 

Com a empresa petita, els nostres plans de creixement futur estan centrats a mantenir la qualitat del nostre servei, prioritzant l’excel·lència sobre l’expansió massiva.

Com adapteu les vostres piscines a un clima com el del Pirineu, amb temperatures sota zero a l’hivern? 

A Ma&Ma Pool, ens diferenciem per la nostra capacitat per adaptar les piscines al clima pirinenc.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.