Esports – Cerdanya

El Puigcerdà no falla i aconsegueix la primera victòria de la temporada a casa

Cerdanya
Puigcerdà
Primers tres punts a casa de la temporada per l’equip sènior davant de l’equip d’Huarte, un rival que la primera jornada es va aconseguir guanyar a domicili per 1 a 4. Mentre, els U18 no van poder amb el CH Jaca.

Victòria clara de l’equip sènior del CG Puigcerdà per intentar recuperar confiança després de que en els tres primers partits a casa no s’aconseguissin els resultats esperats. El Puigcerdà va guanyar clarament a Huarte de Pamplona amb parcials similars i un domini absolut del partit. Els navarresos van acusar la falta de gol i la juventut de la seva plantilla i no en van tenir prou amb la bona actuació del seu porter experimentat.

El primer gol no es va fer esperar i va arribar a pocs minuts de començar el partit. El va aconseguir #92 Ignat Zemchenko aprofitant un rebot al segon pal després del llançament de #77 Pablo Muñoz que va rebutjar el porter visitant en primer moment. Era un gol alliberador pel davanter del Puigcerdà i per l’equip, que veia que el partit podia anar per un camí diferent que els darrers compromisos. Poc després #09 Nacho Granell culminava una bona jugada d’Oriol Paul i Julian Edstorm. Després dels primers minuts de domini local, l’Huarte va semblar que reaccionava una mica i volia lluitar pel partit. Però cap dels dos equips transformaria cap ocasió més i s’acabaria la primera part.

Puigcerdà

Només començar el segon període Ignat Zemchenko va veure desmarcat a la línea blava en Pablo Muñoz. L’experimentat davanter va entrar sol a la zona atacant i va encarar el porter fent un llançament creuat i sec que va suposar el 3-0. El quart es va fer esperar i el va aconseguir #26 Alejandro Jociles passada la meitat del partit. Una assistència de Ferran Gili la recollia Jociles al centre de la zona, molt a prop de la porteria, on lliure de marca feia un tir ajustat al travesser que servia perquè el 4-0 pugés al marcador. Amb aquest resultat s’arribaria al segon descans.

En els primers minuts del tercer període el Puigcerdà anotava dos gols més. El cinquè el marcava l’sniper de Llívia #09 Nacho Granell després que el porter visitant concedís un rebot a un llançament d’Oriol Paul. En el minut següent #67 Julian Edstrom rebia una passada mil·limetrada de Pol Costa que el deixava sol contra el porter. La definició del suec era magistral i després de moure el porter a la seva dreta, anotava el sisè. El definitiu gol arribava en una assignatura pendent durant el partit, la superioritat. Ja en els darrers 5 minuts de partit #92 Ignat Zemchenko feia el seu segon gol de la nit

El resultat va servir per sumar tres punts i col·locar-se amb 7 punts a la classificació. Jaca es va deixar un punt a Donostia i continua líder amb 17, Majadahonda no jugava i en té 15. 14 Barça HG i 13 el Txuri Urdin. Porto, Huarte i Milenio continuen sense puntuar.

Proper desplaçament del CG Puigcerdà

La setmana vinent els de la Cerdanya es desplaçaran a Logroño per jugar contra Milenio Panthers. Un equip que encara no s’ha estrenat, però que la temporada passada va ser capaç de guanyar al Puigcerdà a casa de manera sorprenent.

Si t’ha agradat llegir la crònica El Puigcerdà no falla i aconsegueix la primera victòria de la temporada a casa, també et pot agradar llegir El Club Gel Puigcerdà enceta temporada amb novetats als equips.