6, maig del 2024

Search
Close this search box.

Esports – Cerdanya

El Club Gel Puigcerdà femení assalta Majadahonda mentre el masculí no pot guanyar-hi

Cerdanya
cg puigcerda femeni
Victòria de mèrit per les noies del CG Puigcerdà en una de les pistes més difícils de la competició. Els nois no van poder amb la intensitat del Majadahonda masculi. Els U18 van patir una avaria tècnica al bus que els portava al seu partit i no van poder debutar.

Un mal segon període va condemnar als cerdans en un partit d’inici de competició en la que encara hi ha molt camí per recórrer. Majadahonda va saber desviar llançaments de lluny per rendibilitzar la seva intensitat i el Puigcerdà no trobava l’encert tot i generar ocasions.

Un desplaçament llarg que es va fer més difícil degut a una avaria en el bus que portava l’expedició U18 i sènior cap a terres madrilenyes. L’equip sènior masculí se li van veure pinzellades de qualitat però uns minuts nefastos en el segon període van minimitzar la feina d’adaptació del primer temps i l’esperança del tercer.

El primer període començava amb l’equip local posant intensitat i el Puigcerdà aterrant a la competició. Després d’encaixar un gol els primers 5 minuts amb un desviament davant del porter va tocar empatar no sense dificultats. #92 Ignat Zemchenko recollia una passada llarga de #09 Nacho Granell per plantar-se davant del porter i batre’l a mitja alçada. Les sensacions dels de la Cerdanya no eren dolentes en la primera part en competició. Tot i la intensitat previsible rival s’havia jugat i generat alguna ocasió. En l’inici el porter Rapún va fer una aturada increible treient un guà impossible.

El segon període començava amb una jugada que podia suposar el 1-2 però el davanter groc-i-negre no encertava entre els tres pals. A la jugada següent l’equip local aprofitava una superioritat per produir un altre llançament llunyà molt ben caçat davant del porter, que no podia fer res per evitar el gol. El tercer va arribar just després i el Puigcerdà estava desconcertat. Uns minuts després i en menys d’un minut de diferència Majadahonda feia el quart i el cinquè. Una seqüència de gols que semblava sentenciar el partit pels locals.

En el tercer temps la millora groc-i-negra va ser notable. Més ganes i necessitat de guanyar van fer que el període es dominés no només en el parcial de gols. LEs superioritats van començar a generar perill i només el desencert en les rematades cerdanes va evitar que el marcador es mogués abans. #37 Pablo Muñoz va ser l’encarregat d’anotar els dos gols, el segon al final d’una superioritat. El veterà jugador de Jaca, afincat a Barcelona, no va notar la inactivitat de dos anys i va definir amb rapidesa una gran passada de #28 Julian Edstrom. El segon va fer un llançament de lluny que el porter no va veure gràcies a una pantalla del mateix Edstrom.

El Puigcerdà va acabar amb bon sabor de boca tot i la derrota després d’un bon tercer temps. Però torna sense punt del desplaçament més llarg de la temporada.

En l’altre partit el CHH Txuri Urdin va batre a un Porto que li va posar les coses difícils. 5-3 final amb el darrer gol amb els portiuguesos buscant l’empat sense porter.

Després de la primera jornada Majadahonda és líder amb 6 punts (després de jugar dimarts contra el Porto). Txuri 3 i Puigcerdà i Porto 0. La resta de conjunts no ha debutat encara.

La setmana que ve visitarà a un sempre inòmode CHH Huarte que ha tingut canvis a les seves files.

Pots tornar a veure el partit aquí:

Si t’ha agradat llegir El Club Gel Puigcerdà femení assalta Majadahonda mentre el masculí no pot guanyar-hi, també et pot interessar llegir Torna la Salomon Ultra Pirineu amb sold out a totes les proves: Bagà es prepara per la competició més emblemàtica del Pirineu.