Pànxing Cerdanya

21, juliol del 2024

Search
Close this search box.

21, juliol del 2024

Esports – Cerdanya

E-BIKES de carretera i gravel

Cerdanya
c40b4f7b-bd64-4914-afff-505892f360f8
Amb l’arribada de les bateries, l’esport de la bicicleta està canviant els últims anys. Ja fa anys que trobem al mercat, BTT elèctriques que permeten a l’usuari allargar les sortides en quilòmetres i desnivell o, per als que els agrada baixar, tenir més oportunitats de gaudir d’aquests descensos, ja que la pujada és més ràpida.

L’electrificació de les bicis s’està estenent a més modalitats. Cada dia més trobem en la mobilitat urbana, diversos vehicles elèctrics. Entre ells, les bicis urbanes elèctriques  que permeten desplaçar-se per la ciutat amb comoditat i rapidesa.

Però una de les modalitats més dures de la bicicleta és sens dubte, la bici de carretera. Les zones més muntanyoses com la nostra comarca o d’altres del Pirineu, Alps, Dolomites… estan plenes de carreteres i/o pistes de terra espectaculars amb bastants quilòmetres de llargada i metres de desnivell positiu. L’espectacularitat de les carreteres requereix estar en forma i entrenat per a poder-les gaudir.

Cada vegada més marques han tret al mercat models de bici elèctrica de carretera i gravel. Són bicis amb la mateixa geometria i prestacions que les no elèctriques, però que incorporen bateries que proporcionen assistència quan és necessària. No són bateries tan potents com les de les e-bikes de BTT, però no els cal, ja que han d’arrossegar menys pes.

Aquestes són bicis ideals per a aquelles persones ciclistes que volen fer rutes llargues i amb desnivells que no podrien fer amb les bicis normals. I també són perfectes per a persones que es volen iniciar amb les modalitats de gravel i/o carretera o que volen sortir amb la grupeta en les rutes més exigents fent més accessible aquest esport a tothom.

Si voleu provar-les algun dia, a la botiga Pertot de Puigcerdà disposem de ebike de carretera i gravel de lloguer. I recordeu que us podem facilitar rutes i dispositius GPS d’autoguiatge per a facilitar-vos la ruta  

Pertot Puigcerdà
www.pertot.cat 
@sompertot
972 09 09 39

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.