6, maig del 2024

Search
Close this search box.

Esports – Cerdanya

El CG Puigcerdà femení guanya clarament a Jaca i és més a prop de la classificació pels playoff

Cerdanya
Fem Hockey
El femení ho va tenir difícil el primer període, però després va imposar la seva llei. Els U18 van caure a Vitoria mentre els U15 van guanyar-hi.

Tot i el resultat clar, el primer període va ser molt disputat i després d’avançar-se en el marcador el Puigcerdà va rebre dos gols i va remuntar el parcial abans del primer descans. Bona efectivitat de les groc-i-negre que va desplaçar 17 jugadores i una portera a l’Aragó.

El primer període va començar de forma trepidant i amb alternatives en el marcador. S’avançava el Puigcerdà amb un gol de #97 Mireia Fernández amb un llançament de mitjana distància. Però un minut després el Jaca empatava aprofitant un espai central a la zona groc-i-negra. Arribant a la meitat de la part l’equip local es posava per davant però un minut després i jugant en superioritat, #64 Judith Pareja empatava el xoc a porteria buida aprofitant un rebot després del tir de Jana Gutiérrez. Quan faltaven una mica més de dos minuts per acabar el primer període #50 Megan Norris anotava el seu primer gol que posava per davant a les de la Cerdanya just abans de marxar al primer descans.

El segon període començava amb un bon gol de #45 Mercè Vilaró. Un llançament sec que no podia aturar la portera local. Arribant a la meitat del partit un desplaçament des de la zona de la porteria cerdana de Megan Norris, habilitava a #23 Náyade Rodríguez que entrava en zona contra la portera local i no fallava en el llançament de revés per sota les cames. No hi hauria més gols en aquesta part tot i les bones ocasions per part dels dos equips i el resultat parcial en el segon període era de 2-5.

El tercer temps, amb 3 gols de diferència va ser el de domini més clar pel Puigcerdà. Un altre gol de Mercè Vilaró rematant de primeres després d’una passada creuada de Norris mentre es jugava en superioritat, tot i la intervenció de la portera va suposar el sisè de les de la Cerdanya. Poc després i des del centre de la zona un llançament sec i ras de la canadenca #50 Megan Norris entrava inapel·lable a la porteria del CH Jaca.  El marcador no es mouria més tot i el domini visitant fins als darrers minuts del partit, ja amb la segona portera local al gel. #28 Natàlia Girvés aprofitava un rebuig de la portera local per anotar el vuitè gol. Abans d’acabar, novament en superioritat, #50 Megan Norris, quasi des de la línia blava, anotava el darrer gol de la tarda.

Amb la victòria el Puigcerdà suma 15 punts, un més que Huarte tot i que un partit menys, les properes rivals a terres navarreses el dissabte vinent. Per davant les líders invictes, que no van jugar, amb 20 punts. Per darrere Majadahonda amb 11, que va perdre aquesta jornada a Pamplona als penals. Milenio i JAca amb i tancant la classificació, encara sense puntuar, Quimeras Valdemoro.

La pròxima setmana el Puigcerdà visitarà a un Huarte en forma amb la segona plaça en joc. Una posició que donarà avantatge de pista en les semifinals de playoff.

Per tornar a veure el partit es pot fer en l’enllaç següent:

Si t’ha agradat llegir El CG Puigcerdà femení guanya clarament a Jaca i és més a prop de la classificació pels playoff, també et pot interessar llegir El Puigcerdà femení va perdre a casa amb el líder invicte Txuri Urdin, mentre el masculí va aconseguir tres punts amb el cuer Logroño.