Pànxing Cerdanya

29, febrer del 2024

Search
Close this search box.

29, febrer del 2024

Esports – Cerdanya

El Cúrling Puigcerdà Pànxing viatja a Jaca per a participar en el XVII Campionat d’Espanya Dobles Mixtes 1a divisió

Cerdanya
curling
L’equip format pel jugador del Cúrling Puigcerdà Oriol Gastó i la jugadora del Club Hielo Jaca Carmen Pérez, afronten aquesta competició amb l’objectiu d’accedir als playoffs.

Del 18 al 21 de gener se celebrarà el XVII Campionat d’Espanya 1a divisió de cúrling en la modalitat de dobles mixtes a la pista de gel de Jaca (Osca). La competició es desenvoluparà en dues etapes: etapa 1 round robin de 10 parelles (18 al 21 de gener) i etapa 2, play-offs per a les 4 millors parelles de l’etapa 1 (02 al 04 de febrer).

La parella formada per Oriol Gastó del Cúrling Puigcerdà, i Carmen Pérez del Club Hielo Jaca, van guanyar-se la plaça en aquest campionat en guanyar el campionat de 2a divisió el passat mes de novembre i competiran amb l’objectiu de classificar-se pels play-offs i adquirir experiència en competició.

El cerdà forma parella amb la jugadora de Jaca perquè son part del programa d’alt rendiment, promogut per la Federación Española de Deportes de Hielo, amb l’objectiu de classificar un equip espanyol als Jocs Olímpics del 2030.

D’aquesta competició sortirà la parella que representi Espanya el pròxim Campionat del Món Dobles Mixtes a Östersund (Suècia) del 20 al 27 d’abril d’aquest mateix any.

Més informació:

Horari de partits etapa 1

Equips participants

Resultats

NOTA DE PREMSA

Puigcerdà, 17 de gener de 2024

Si t’ha agradat llegir El Cúrling Puigcerdà Pànxing viatja a Jaca per a participar en el XVII Campionat d’Espanya Dobles Mixtes 1a divisió, també et pot interessar llegir El Cúrling Puigcerdà acaba la seva participació a la Liga Española amb una cinquena posició.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.