Pànxing Cerdanya

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Esports – Cerdanya

Què és un estudi de biomecànica i com funciona

Cerdanya
Captura de pantalla (58)
La primavera fa olor d'aire lliure, d'activitat física a l'exterior, de la bicicleta, de muntanya, de carretera o gravel, tant se val! Sigui quina sigui la teva companya d'aventures, els professionals de la biomecànica t'ajudaran a configurar-la perquè les teves sortides siguin tan plaents com sigui possible.

Un estudi biomecànic és més que un simple ajustament de la bicicleta, és una manera d’aprendre sobre el cos, la causa dels dolors i molèsties, i com un ajustament adequat l’ajudarà a assolir els seus objectius en el món del ciclisme.

Utilitzant la tecnologia de captura de moviment 3D, el sistema Retül mesura amb precisió cada grau de moviment i cada mil·límetre de distància, brindant al ciclista les dades necessàries per donar suport a les eleccions realitzades durant l’ajustament de l’equipació i la seva experiència de conducció personal.

Com funciona?

Pas 1

Començant amb una avaluació física prèvia a l’ajust, el tècnic tindrà en compte les limitacions del seu cos, les lesions i dolors, i quins són els seus objectius sobre la bicicleta.

biomecànica

Pas 2

A partir d’aquí, el biomecànic us demanarà que pugeu a la bicicleta (sigui la teva bicicleta o la bicicleta d’ajust per col·locar marcadors LED en 8 punts anatòmics del vostre cos, que seran rastrejats pel sistema de captura de moviment Retül Vantage. Aquest sistema s’utilitza per recopilar dades tridimensionals a temps real de cada cop de pedal, creant una experiència d’ajustament dinàmic.

biomecànica

Pas 3

Les dades dinàmiques en temps real es compilen al programari d’ajust de bicicletes perquè l’instal·lador pugui observar els números, que mostren graus de moviment que no es poden veure a simple vista, i fer ajustaments a la seva bicicleta en funció de les dades obtingudes, els resultats de l’avaluació física preajustada i els seus objectius a la bicicleta. Això també pot incloure qualsevol canvi d’equip, com ara sabates, plantilles, selló, manillar, etc.

biomecànica

Pas

Quan el/la ciclista i el seu biomecànic hagin marcat la posició final de la seva bicicleta, el biomecànic crearà un mapa digital de la configuració final de la seva bicicleta. Les dades i les mesures es guarden en un informe complet el qual podeu consultar en qualsevol moment per calibrar correctament la vostra bicicleta i altres elements.

biomecànica

Font: Atilla Ozkan Esbalat

Si t’ha agradat llegir  Què és un estudi de biomecànica i com funciona, també et pot interessar llegir 550 riders participen en la Maxiavalanche, la primera carrera BTT de la temporada en Pal Arinsal.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.