Pànxing Cerdanya

21, juliol del 2024

Search
Close this search box.

21, juliol del 2024

Esports – Cerdanya

Tyrovol, el parc de tirolines al llac del Passet, a Porté Puymorens

Cerdanya
Tirolinas-automatic-infants-light

Tyrovol, el parc de tirolines al llac del Passet, a Porté Puymorens (Cerdanya), és la primera instal·lació lúdico-esportiva del món que oferirà, aquest estiu, una tirolina que es pot dividir en trams, regulada en velocitat. Aquest servei és possible gràcies al sistema de tirolines ZipTroniK, patentat per aquesta empresa cerdana, que ha iniciat projectes d’expansió amb el disseny i instal·lació d’altres parcs d’oci, com ha estat a la zona dels Alps, a Valloire Galibier amb una «Mega-tirolina» de 1400 metres.

Aquesta nova tirolina, de 120 metres de traçat, està pensada pels menors, nenes i nens de pes d’entre els 10 i els 45 quilos. És una tirolina que, a més, pot ser regulada en velocitat (de 20 a 40 km) i per trams (té fins a dos emplaçaments diferents dins del mateix trajecte). 

La recent signatura de renovació de concessió del servei ha permès a Tyrovol dur a terme una millora de seguretat a tot el parc, substituint el sistema de doble mosquetons per una línia de vida continua a tots els trajectes del parc. 

“Una millora global en benefici dels nostres clients, però que comporta una nova limitació d’1,10 metres d’alçada mínima per als nens. Per això hem instal·lat aquesta tirolina única al món. És apte per als més menuts, per ajudar-los a descobrir la sensació de volar amb total seguretat i d’una manera adaptada a la temeritat de cadascú. El tenim aquí a la Cerdanya, perquè som els inventors i dissenyadors del sistema”, explica Floran Schaack, President de PASCET que gestiona el Tyrovol.

Cal recordar que des de fa dos anys hi ha un estricte control i regulació dels accessos al llac del Passet, i al paratge natural de Font Viva, per evitar la saturació de l’indret. Això vol dir que tots els clients que vulguin venir a fer l’activitat han d’haver reservat prèviament en línia a la pàgina de Tyrovol: https://tyrovol.com/ en cas contrari se’ls denegarà l’entrada a la vall en cas d’amuntegament.

Tyrovol ha estat un parc pioner de tirolines en els Pirineus. És obert des del 2006, format per 12 tirolines consecutives que passen per les aigües del llac del Passet i les gorges de Carol. El final del seu recorregut ofereix un salt al buit de més de 20 metres pels més atrevits . Una activitat per gaudir en família en un paratge espectacular.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.