Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Gastronomia – Cerdanya

Com aconseguir una boda 100% Cerdanya

Cerdanya
iStock-656751652
Segurament, no sorprenem a ningú en afirmar que la Cerdanya és una zona espectacular. En canvi, potser sí que sobta dir que la comarca és un territori magnífic per a la celebració de casaments. El context que respira la Cerdanya facilita l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments. Benvinguts a les emocions de blanc i a la màgia de la Cerdanya!

1  Ubicació

En primer lloc, cal escollir un espai amb màgia i amb un entorn que doni joc. Poder gaudir de vistes a la Vall i a les muntanyes connectarà cada convidat i convidada amb la natura i l’entorn.

2 Gastronomia

Per sort, a la Cerdanya tenim una riquesa gastronòmica d’alt valor. I què millor que una proposta culinària amb productes de qualitat, de temporada i de quilòmetre zero? Trinxat, vins d’alçada, carns, formatges, bolets… Tastem-los!

3  Activitats i experiències

En els últims anys, cada cop més, la parella aposta per complementar el casament amb Preboda o Postboda, un seguit d’activitats en grup els dies previs o posteriors a l’enllaç. A la comarca tenim una àmplia oferta d’experiències lligades a l’esport i la natura, al benestar personal o al lleure.

4 Decoració de muntanya

Cada parella té un estil particular, és evident. Però aportar idees sempre hauria de ser benvingut. Imagineu-vos uns centres de taula amb vegetació i aromes autòctones… Aquesta només és una de les infinites possibilitats.

5 Proveïdors de proximitat

A la comarca tenim tota mena de proveïdors de qualitat. Des de Wedding Planner a maquillatge i perruqueria especialitzada, passant per serveis de fotografia o floristeria. Ningú no coneix millor els secrets de la zona que tots ells.

6 Regals i detalls lligats a la Cerdanya

A vegades, la parella entrega detalls als convidats i convidades. Pensar en algun obsequi que tingui a veure o estigui produït al territori, acabarà d’arrodonir l’experiència del casament. 

Ja sigui amb totes o només alguna de les propostes, enllaçar la boda amb l’essència de la Cerdanya serà tot un èxit. 

Tenim or, aprofitem-lo!

Emocions de Blanc

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.