Pànxing Cerdanya

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Nens i joves – Cerdanya

La Cerdanya crea un espai per ajudar als joves a trobar feina

Cerdanya
cerdanya
El Club de la Feina de la Cerdanya obrirà dues hores els dimarts d'octubre i novembre al centre de Puigcerdà.

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha creat un nou espai de debat i assessorament per ajudar els joves de fins a 30 anys de la comarca a trobar feina. Es tracta del Club de la Feina, un entorn obert de suport als joves que s’obrirà tots els dimarts dels mesos d’octubre i novembre durant dues hores.

El Club de la Feina es crearà cada setmana els dimarts entre les onze del matí i la una del migdia a les instal·lacions de la biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà. Utilitzar el nou servei no requerirà una cita o tràmit previ sinó que els joves podran anar-hi quan vulguin. D’aquesta manera l’àrea de Joventut de l’ens comarcal vol posar les màximes facilitats perquè els joves que ja no estudien i tampoc tenen feina puguin assessorar-se sobre la millor manera d’introduir-se en el mercat laboral.

El servei, impulsat per Ocupació Juvenil, ofereix ajuda a l’hora de fer el currículum, a buscar i seleccionar ofertes laborals, gestionar els perfils als portals de feina així com informació sobre els programes d’ocupació juvenil de les administracions. L’assessorament també inclou nocions de com preparar una entrevista i optimitzar els recursos propis davant una oferta de feina.

Font: Regió7

Si t’ha agradat llegir la notícia La Cerdanya crea un espai per ajudar als joves a trobar feina, també et pot interessar llegir La riquesa d’aprenentatge als casals i colònies de la Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.