Pànxing Cerdanya

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Nens i joves – Cerdanya

Nou programa de Suport a l’ocupació juvenil

Cerdanya
El Consell Comarcal de la Cerdanya ha iniciat un nou programa de suport a l’ocupació juvenil

El 28 de desembre el Consell Comarcal de la Cerdanya va engegar un nou programa del Servei d’Ocupació de Catalunya encarat al Suport a l’ocupació juvenil, amb una durada de 3 anys.

El programa de Suport a l’ocupació Juvenil és un servei d’assessorament a les persones joves de 16 a 29 anys, per a la millora de la seva ocupació o seguir en el sistema educatiu a partir dels interessos i motivacions de cada persona jove.

Les orientacions seran individualitzades o grupals segons les necessitats dels joves, disposant d’un canal directe amb la tècnica via whatsapp (636375634).

Es realitzaran diferents tallers al llarg de l’any per treballar les competències de les persones joves, així com la preparació per presentar-se a una oferta de feina, currículum, entrevistes, carta de presentació, entre d’altres. També es treballarà amb diferents àrees de l’ens, així com altres agents implicats de la comarca.

L’horari d’atenció de la tècnica del programa és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 a la caseta de joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya.

NOTA DE PREMSA
Puigcerdà, 12/01/2024

Si t’ha agradat llegir Nou programa de Suport a l’ocupació juvenil, també et pot interessar llegir CONSELLS DE SEGURETAT – Violències sexuals en la gent jove.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.