Pànxing Cerdanya

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

71a edició del Descens Infantil de La Molina

Cerdanya
IMG_0261
Amb l’arribada de l’any nou arriba també una de les tradicions més arrelades a l’estació d’esquí de La Molina. Un gran nombre de famílies es reuniran a la Pista Llarga per participar a l’emblemàtic ”Descens Infantil de La Molina”.

El dia 1 de gener del 2022, el Descens Infantil de La Molina arribarà a la seva 71a edició, i de nou, famílies senceres es reuniran per gaudir d’una cursa protagonitzada per infants en edats compreses entre els pocs mesos i, aquesta temporada de forma excepcional, donat que la temporada passada no es va poder celebrar, fins els 7 anys. 

Pares, mares i petits utilitzaran tot tipus d’enginys per poder prendre part a la sortida i completar el tradicional traçat que suposarà un dels primers reptes de l’any.

Aquesta cursa l’organitza cada any un grup de veïns del poble i voluntaris vinculats a La Molina juntament amb la col·laboració de l’Escola Poliesportiva, la pròpia estació d’esquí de La Molina i l’Ajuntament d’Alp.

Es tracte d’un esdeveniment amb una història entranyable que es remunta al 1950, quan es va celebrar per primera vegada. Des de llavors i només interrompuda per la pandèmia sanitària de l’any passat, el dia 1 de gener es tornarà a convertir en la cita més festiva de l’esquí a La Molina.

Informació, reglament i inscripcions (limitades) a www.descensinfantil.cat 

Si t’ha agradat llegir la notícia 71a edició del Descens Infantil de La Molina, també et pot interessar llegir Puigcerdà acull la Lliga Catalana de Curling.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.