Pànxing Cerdanya

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Cap ingressat per coronavirus a la Cerdanya

Cerdanya
Cap ingressat per coronavirus a la Cerdanya
Els hospitals de la Seu d'Urgell i Cerdanya, sense cap ingressat amb covid-19 ni casos pendents de resultats. El darrer hospitalitzat a la capital alturgellenca va rebre l'alta diumenge i a l'equipament de Puigcerdà fa dotze dies.

Els hospitals de la Seu d’Urgell i Cerdanya, sense cap ingressat amb covid-19 ni casos pendents de resultats. El darrer hospitalitzat a la capital alturgellenca va rebre l’alta diumenge i a l’equipament de Puigcerdà fa dotze dies.

Ja no queda cap ingressat per coronavirus a la Cerdanya. La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i l’Hospital de Cerdanya ja no tenen cap persona ingressada amb covid-19 ni tampoc pendent de resultats. A la capital alturgellenca, fins aquest dilluns hi quedava un cas sospitós, mentre que el darrer positiu confirmat va rebre l’alta diumenge. En aquest centre hospitalari s’han donat divuit altes des de l’inici de la pandèmia, s’han efectuat set trasllats i s’han registrat tres defuncions. Pel que fa a l’equipament situat a Puigcerdà, en les darreres hores també han arribat a zero els casos pendents de resultats i fa dotze dies que no hi ha cap positiu de coronavirus ingressat. En aquest equipament es van hospitalitzar 35 persones, es van fer sis trasllats i hi va haver una víctima mortal.

Vergés diu que hi haurà “diferències” en el desconfinament i apunta que l’àrea de Barcelona no entrarà en fase 1 dilluns

D’altra banda la consellera de Salut, Alba Vergés ha afirmat que “segurament hi haurà diferències” en el desconfinament i ha apuntat que l’àrea de Barcelona no entrarà en fase 1 l’11 de maig. “Potser no per l’11, però una mica més endavant ens podríem plantejar alguna cosa” ha dit en declaracions a TV3. La consellera ha explicat que ahir van començar a treballar en la proposta que presentaran al Ministeri de Sanitat dimecres, basada en regions sanitàries. Ha afegit que aquesta no implica aïllar només Barcelona ja que ha assegurat que “el que preocupa per Barcelona preocupa per l’àrea metropolitana en general”. D’altra banda, ha detallat que es vol arribar a les 13.000 proves PCR diàries –ara se’n fan unes 5.000- i que el programa Orfeu hi contribuirà.

Si t’ha interessat aquesta notícia Cap ingressat per coronavirus a la Cerdanya potser també t’interessa Treballs de desinfecció a la Cerdanya

ACN

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.