Pànxing Cerdanya

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

“Catalunya, més casa nostra que mai”

Cerdanya
cat-1

Amb aquestes paraules del President de la Generalitat, Sr. Quim Torra, Catalunya inicia una campanya per potenciar el turisme de proximitat amb el lema “Catalunya és casa teva”, amb la inversió més important en promoció turística que s’ha fet fins ara a Catalunya. les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, Turisme de Barcelona i la Val d’Aran participen també en la campanya per a sumar esforços i promocionar de manera conjunta el turisme de proximitat.

La primera fase comença aquesta setmana i anirà adreçada al mercat de proximitat, mentre que a la segona es potenciarà el mercat internacional i durarà fins al maig del 2021. La imatge de la campanya es podrà veure a partir d’aquest divendres i tindrà continuïtat fins el 15 de setembre, i va adreçada als mercats de proximitat: el mercat català i el de la resta de l’estat espanyol, juntament amb França, Benelux, Alemanya i el Regne Unit.

L’any passat, van visitar Catalunya un total de 8,6 milions de turistes provinents d’Alemanya, França, Regne Unit i Benelux, que representen un 44,6% del total de turisme internacional que arriba a Catalunya. D’altra banda, el conjunt dels turistes d’aquests països van generar una despesa de 6,7 milions d’euros, un 31,8% de la despesa total internacional al país.

Viatjar també és fer país

La primera onada de la campanya té doncs un doble objectiu. Per una banda, a més d’animar a viatjar per Catalunya, es vol transmetre el missatge que fer turisme a casa és també fer país en un moment difícil com l’actual per al sector turístic català. D’altra banda, es vol transmetre la idea que hi ha molts motius per desplaçar-se o tornar a Catalunya, i concretament a les seves marques turístiques: la Costa Brava, la Costa Daurada, la Costa de Barcelona i Barcelona, Paisatges Barcelona, les Terres de l’Ebre, les Terres de Lleida, els Pirineus i la Val d’Aran.

La campanya d’enguany manté el concepte que Turisme de la Generalitat de Catalunya ja ha fet servir en altres ocasions però que, ara més que mai, pren tot el seu sentit: Catalunya és casa teva. Un eslògan que transmet, amb senzillesa i claredat, els missatges que es volen comunicar: ara és el moment de moure’ns per Catalunya i gaudir d’ella amb els cinc sentits.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.