Pànxing Cerdanya

22, abril del 2024

Search
Close this search box.

22, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Cerdanya Film Festival ofereix una Retrospectiva on line de Curtmetratges en obert

Cerdanya
4b664e578eeef18957935056e237e867.jpg
El certamen  ha  dissenyat  una pàgina   al seu web  amb  una retrospectiva on-line de curtmetratges en obert per alleugerir el confinament provocat per l’emergencia sanitària. S’hi podran veure films històrics premiats al certamen i noves propostes dels amics del Cerdanya Film Festival.
Davant   de  l’emergència  sanitària  de la COVID-19, el  nostre  principal  objectiu  és garantir  la seguretat i benestar de tots vosaltres. Desitgem que tots estigueu bé davant d’aquesta situació i intentarem fer-vos-ho més lleuger. Per  tot això des del Cerdanya Film Festival estem prenent mesures que volem  compartir amb  vosaltres.
#Ensquedemacasa … però amb #Cinema!
#EnsQuedemACasa

Protegim-nos i cuidem-nos

Des de fa més d’una setmana tot l’equip del  Cerdanya Film Festival està treballant des de casa. Ens  hem  adaptat a aquesta  situació  i cadascú ha  creat  la  seva petita  oficina  a casa. Seguim treballant en la planificació i organització de l’edició del festival d’enguany, així com en la  promoció  del  període de recepció  de  films  a concurs (deadline  22 de  maig)  a través  dels canals habituals. Estem estudiant totes les possibilitats en  funció  de  l’evolució dels esdeveniments,  inclosa  la  suspensió  si  calgués,  i que comunicarem  tan  aviat  com  ens sigui possible.

Valorem

En aquests moments ens trobem  examinant totes les condicions i variables per avaluar la viabilitat de celebrar el festival de l’1 al 9 d’agost de 2020, mantenint un contacte permanent amb  les institucions que ens donen suport i seguint el que diuen  les autoritats sanitàries.  Són moments complicats  tenint  en  compte els pagaments pendents i suspesos de  subvencions d’anys anteriors, la incertesa en  les bestretes i subvencions de  l’any corrent i els objectius de patrocinis privats d’enguany que  no podrem assolir.
Comunicarem qualsevol novetat a través dels nostres canals habituals

Viatgem a través del cinema curt 

Sabem que aquesta crisi serà molt dura, però també esperem que temporal. Per això us animem a recuperar el bo i millor dels films premiats al Cerdanya Film Festival que potser no vau poder veure en el seu moment, o el que us vau perdre a les darreres edicions del festival. Amb ells podreu viatjar sense sortir de casa i descobrir noves propostes dels creadors que han passat pel nostre festival els darrers anys. Els films es poden veure en la majoria dels casos directament des de la landing page en obert i de forma totalment gratuïta.
De moment, estan disponibles dues retrospectives especials: una de curtmetratges procedents de Kimuak – Euskadi Film Laburrak i una dels premiats històrics del Cerdanya Film Festival. A mesura que els creadors ens van enviant els seus films, els anem actualitzant a la pàgina, així que és un recopilatori en constant creixement i evolució que esperem pugui agradar.
I si creieu que ho heu vist tot… hi ha nou material inèdit especial per l’ocasió.
Us animem a participar i a interactuar amb nosaltres a les XXSS amb els hashtags: #EnsQuedemACasaAmbCinema #CerdanyaFilmFestival
Junts farem aquesta situació més agradable!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.