Pànxing Cerdanya

19, juny del 2024

Search
Close this search box.

19, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Comerç de proximitat i petit comerç

Cerdanya
comerc-de-proximitat-i-petit-comerc

Ens trobem en un estat d’emergència sanitària arran de l’anomenat coronavirus que ha fet que modifiquéssim la nostra manera de viure, de relacionar-nos i fins i tot de treballar.

Volem explicar-vos el perquè de la importància del Comerç de proximitat i petit comerç. Hem canviat les abraçades i petons que posaven els pèls de punta per vídeo trucades que ens permet saciar per uns instants la solitud que estem vivint però alhora ens fan sentir que no estem sols. Hem canviat anar a treballar a l’oficina per fer el tan desitjat teletreball, això sí, amb els nostres infants fent del sofà de casa un vaixell pirata. Hem canviat les poques hores de conversa familiars, per tertúlies que s’allarguen com quan estàs coneixent a una persona, que mai en tens prou d’informació.

Hem canviat la nostra percepció sobre el nostre personal sanitari, tan indispensable sempre, no només ara; veiem la feina que desenvolupen els i les treballadores dels supermercats amb una brillantor als ulls que només pot significar reconeixement absolut per aquesta feina tan necessària i que tant poc valoràvem. Hem canviat sortir a menjar a fora a convertir-nos en autèntics xefs de restaurants amb estrelles.

Moltes botigues de Cerdanya s’han adaptat , confinament sí, però no a la nostra taula.

El comerç de proximitat és imprescindible, si has de sortir a comprar la millor opció és el petit comerç! Menys gent, més segur i ajudes a l’economia local!

Descobreix les botiges, comerços i serveis que estan operatius al teu municipi.

I és que també ha canviat la nostra manera de pensar, i la solidaritat ha passat a ser un valor a l’alça entre la població. Els botiguers Cerdans ho tenen molt clar, s’adapten a la nova situació, sigui canviant horaris, agafant encàrrecs per telèfon, o portant-ho a casa.

Per a més informació : https://www.promociocerdanya.es/l/establiments-oberts/

Recordeu que podeu trobar el comerç de proximitat i petit comerç de la Cerdanya anunciat a la revista Pànxing Cerdanya.

 

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.