Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Consells psicològics per la cura d’infants

Cerdanya
happy funny child girl draws laughing shows hands dirty with paint

Enfront de l’època de confinament com la que estem vivint, són molt pràctics els consells psicològics per la cura d’infants. Com ho estan vivint ells? Quines necessitats emocionals tenen? Com els podem ajudar? Enfront de totes aquestes preguntes, La Fundació Hospital de Puigcerdà ha preparat una sèrie de consells.

Consells psicològics per la cura d'infants
Fer activitats conjuntament amb els més petits

 

PLANIFICAR-SE ÉS ESSENCIAL:

En primer lloc és important fer un horari amb els teus fills on tingueu en compte totes les activitats que heu de fer durant el dia. El cap de setmana ha de ser diferent. Poseu-lo en una zona comuna per tenir-lo sempre a la vista.

FEU CAS:

A més és bàsic que intenteu portar a terme els horaris marcats, d’aquesta manera els bioritmes no es veuran tan alterats i anireu tots a una. Reviseu-lo i rectifiqueu-lo si considereu que hi ha algun punt a millorar.

JUNTS I SEPARATS:

També heu de fer  coses conjuntament tota la família, preneu decisions conjuntes, feu reunions. Mengeu en família i planifiqueu jocs i activitats. I Sobretot, de tant en tant, busqueu estones per estar sols i tranquils. Dediqueu temps a cadascun de vosaltres mateixos amb el vostre espai.

ACTIVEU EL COS:

Potser els vostres infants necessitaran moure’s. Feu exercici junts o per separat. Utilitzeu alguna gimcana per casa, vídeos d’internet per ballar, o jocs per moure el cos. Limiteu l’ús de videojocs i tecnologies per fer-ne un ús adequat.

INFORMEU:

Especialment rellevant és parlar de la pandèmia. Expliqueu als infants el motiu d’estar a casa i responeu les preguntes sobre la Covid-19 adaptant-vos a la seva edat.

ACOMPANYEU:

Finalment, transmeteu calma i converseu amb ells, per compartir sentiments de la situació actual, acompanyeu-los emocionalment, sigui quina sigui la seva emoció principal.

Ja hem vist els consells psicològics per la cura dels infants i  en  aquest enllaç podeu veure els consells per cuidar de la gent gran.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.