Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Decés d’Emili Giménez, fotògraf i exregidor de Puigcerdà

Cerdanya
Emili Giménez

Ahir dimarts es va produir el decés d’Emili Giménez, fotògraf i exregidor de Puigcerdà. El seu traspàs ha causat consternació entre bona part dels veïns de la capital ceretana, on era molt conegut.

El fotògraf i exregidor de l’Ajuntament de Puigcerdà Emili Giménez Garcia va traspassar ahir dimarts als 64 anys. Giménez era conegut per la seva afició i professió a l’entorn de la fotografia.

Entre els anys 1999 i 2007 Giménez va ser tinent d’alcalde i regidor de cultura de l’Ajuntament de Puigcerdà. L’any 2008 va ser nomenat cap de premsa del consistori cerdà.

Giménez va col·laborar amb diversos mitjans de comunicació d’àmbit sectorial i territorial, entre els quals la revista Pànxing.

La notícia del seu traspàs ha provocat consternació a la capital ceretana, on era molt conegut i popular. Les mostres de condol s’han visualitzat per les xarxes socials de molts veïns de Puigcerdà i de la Cerdanya.

Missatge de l’Ajuntament de Puigcerdà a les XXSS

Aquesta és la dedicatòria que ahir va publicar a les xarxes socials l’Ajuntament de Puigcerdà:

Sentim comunicar-vos el traspàs, avui, de l’Emili Giménez, treballador de l’Ajuntament de Puigcerdà i que fou durant vuit anys regidor de Cultura (1999-2007) d’aquesta Corporació.
Des de l’Ajuntament de Puigcerdà lamentem aquesta pèrdua i fem arribar el nostre condol a la família, amics i persones properes.

Missatge de condol des d’ERC Puigcerdà

També des del seu partit polític al consistori ceretà:

Avui és un dia trist per a la nostra família republicana. El nostre amic i company Emili Gimenez ens ha deixat . Ell va ser Regidor de Cultura a l’Ajuntament de Puigcerdà i militant del nostre partit. Amb les seves fotografies, sempre ens ensenyava a estimar i lluitar pel nostre territori, la nostra Cerdanya.

Estimat Emili, prendrem el teu exemple per seguir treballant per una comarca més lliure i republicana, sempre has set i seràs referent i un exemple per tots nosaltres. Gràcies per tot i per tant.

Finalment,acabem aquest comunicat expressant el nostre màxim condol a la família i amics.

DESCANSA EN PAU, AMIC.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.