Pànxing Cerdanya

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Descobreix un munt de jocs educatius per als teus fills

Cerdanya
Descobreix un munt de jocs educatius per als teus fills
Little girl playing on her tablet at home

Per Actividadescontushijos.com / AMIC


Els videojocs són cada vegada més utilitzats pels menors espanyols i la tecnologia avança oferint molta diversitat de jocs, més realisme i fins i tot la connectivitat en xarxa podent descarregar o comprar jocs, intercanviar continguts, etc. La situació actual és un moment ideal: endinsa’t a la xarxa i descobreix un munt de jocs educatius per als teus fills.

Els videojocs tenen els seus aspectes positius. Ajuden a assimilar conceptes abstractes, permeten perfeccionar la destresa visual, la curiositat musical o artística i promouen el treball de manera col·laborativa. Existeixen infinitat de jocs educatius en la Xarxa perquè els teus fills passin una bona estona d’oci, i a més estiguis tranquil/a que aprenen conceptes i destreses. Però al marge, són una bona estona d’oci per a ells. No es tracta que “aparquis” als teus fills davant de l’ordinador sense saber on es fiquen ni el que veuran. Es tracta d’assegurar-se que passaran una estona divertida i a més jugaran amb videojocs de caràcter educatiu. Aquests jocs li ensenyaran al teu fill des de conceptes matemàtics, musicals, aparença-espacials, fins a aspectes creatius. Hem de buscar webs on hi hagi matemàtiques, geografia, memòria, puzles o preguntes. Tot perquè s’ho passin molt bé alhora que aprenen.

Si t’ha agradat llegir Descobreix un munt de jocs educatius per als teus fills, et pot interessar llegir L’estimulació de l’aprenentatge dels 6 als 11 anys.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.