Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

Desinfecció de la via pública de Puigcerdà

Cerdanya
IMG_2343
A causa de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 ela desinfecció de la via pública de molts municipis s'ha intensificat.A causa de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 ela desinfecció de la via pública de molts municipis s'ha intensificat.

A causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 la desinfecció de la via pública de molts municipis s’ha intensificat. Puigcerdà també s’ha sumat a tenir els carrers més nets per tal d’evitar la propagació del virus.

Des del passat 13 de març, a excepció dels dies que ha nevat, s’està portant a terme una desinfecció de la via pública de manera diària. Primer de tot s’està posant especial accent davant dels centres sanitaris, farmàcies, supermercats i altres zones de pas que poden tenir una major afluència de vianants. Encara que arriben a tots els racons del municipi.

La desinfecció, que s’està fent mitjançant els equips de neteja de la Companyia Ceretana de Neteges S.L., consisteix a netejar la via pública amb una dissolució d’aigua i d’hipoclorit de sodi a l’1% tal com recomanen les autoritats sanitàries.

Aquests dies la neteja s’està fent amb dues màquines i està previst que el dilluns vinent s’incorpori un tercer vehicle.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.