Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

Detecció dels punts negres als carrers de Puigcerdà

Cerdanya
CARTELL-participatiu-punts-negres

Font: Ajuntament de Puigcerdà


El consistori de la capital cerdana s’ha proposat determinar quins carrers, vies o camins del municipi evita la gent per la sensació d’inseguretat que els transmeten

Des de l’Àrea de Benestar social, atenció a la diversitat, inclusió i igualtat de l’Ajuntament de Puigcerdà i amb col·laboració del SIAD i de l’Àrea de Joventut, s’ha impulsat un procés participatiu de detecció dels punts negres als carrers de Puigcerdà.  Així, neix la iniciativa per tal d’identificar carrers, places o altres espais poc segurs per als nostres ciutadans i ciutadanes. D’aquesta manera, es vol trobar solucions per intentar eliminar-los.

En aquest cas entenem per punt negre zones, carrers, camins, places, cruïlles o altres espais per on les persones no volen passar. Això és així sigui perquè no se senten segures o perquè hi ha passat algun succés. També perquè no tenen suficient llum o són molt solitaris entre altres motius. No es busquen punts negres de mobilitat viària o d’accessibilitat.

 

 

Per col·laborar en la identificació d’aquests punts, només cal omplir un senzill formulari que es troba a l’apartat de participació de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Un cop l’Àrea de Benestar social hagi comprovat la informació rebuda, aquesta serà plasmada en un mapa participatiu amb perspectiva de gènere.  En aquest, la ciutadania podrà veure els punts negres de la nostra Vila. Al mateix temps, les diferents àrees de l’Ajuntament implicades hi treballaran per intentar suprimir-los.

Si t’ha agradat llegir la notícia Detecció dels punts negres als carrers de Puigcerdà, també pots trobar interessant la notícia Els parcs naturals de l’Alt Pirineu i el Cadí-Moixeró ofereixen més d’una quarantena de propostes educatives.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.