Pànxing Cerdanya

13, juny del 2024

Search
Close this search box.

13, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

El Consell Comarcal de la Cerdanya es reuneix amb l’Agència de Residus de Catalunya

Cerdanya
Captura de pantalla 2024-02-12 a les 10.46.51

El dijous 8 de febrer el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Isidre Chia, juntament amb la vicepresidenta, Cristina Rotellà i el conseller de medi ambient, Josep Maria Isern, han rebut la visita del Director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, i el Director de l’Àrea d’Infraestructures de l’Agència, Josep Simó.

Com a punt de partida de la visita es manté una reunió de treball a la seu del Consell Comarcal, on els tècnics de l’àrea de medi ambient expliquen el projecte de clausura de l’abocador comarcal, la nova planta de tractament i transferència de residus comarcal ubicada a les mateixes instal·lacions, la nova licitació de recollida de residus que el Consell treurà en breu i les millores que estan previstes a la deixalleria. Totes aquestes actuacions estan finançades per l’Agència de Residus.

A continuació es visiten totes i cadascuna de les instal·lacions, i la nova ubicació on l’Ajuntament de Puigcerdà preveu fer una deixalleria industrial.

L’Agència està totalment predisposada a donar-nos solucions a la problemàtica que tenim a la comarca de matèria de residus i estem i seguirem treballant plegats per canviar aquesta realitat.

Font: Consell Comarcal de la Cerdanya

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.