Pànxing Cerdanya

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

El Consell Comarcal de la Cerdanya opta per l’ozó per desinfectar

Cerdanya
El Consell Comarcal de la Cerdanya opta per l'ozó per desinfectar

El Consell Comarcal de la Cerdanya opta per l’ozó per desinfectar en una aposta qualificada com a innovadora. Aquest sistema evita l’ús dels productes químics en la neteja, la qual cosa repercuteix en la creació d’espais més saludables.

El Consell Comarcal de la Cerdanyaa opta per l’ozó per desinfectar. Amb la voluntat de contribuir a fer que els espais siguin més saludables i lliures de productes químics, s’ha incorporat recentment l’ozó com a mecanisme per a netejar i desinfectar tota classe de superfícies. Es farà gràcies a l’empresa EcoFrog, la qual ha cedit una màquina d’Ozó.

El Consell Comarcal ha de garantir a les entitats i als ciutadans i a les ciutadanes a les quals dóna servei, la desinfecció segura de totes les seves dependències; tanmateix, ha de crear uns espais segurs per als seus treballadors i treballadores. La desinfecció mitjançant aigua ozonitzada permet intensificar la neteja de tots els espais del Consell Comarcal disminuint, o gairebé eliminant, l’ús de productes químics.

D’ús recomanable per a tothom

Aquest sistema evita la inhalació dels gasos tòxics, la qual cosa afavoreix les condicions de treball del personal de neteja i de la resta de persones treballadores del Consell, així mateix garanteix a la ciutadania uns espais d’atenció lliures de químics. El seu ús és especialment recomanable per a les persones més vulnerables, com la gent gran, infants o malalts amb el sistema immune alterat.

El sistema produeix una descàrrega elèctrica que transforma l’oxigen en ozó, un desinfectant natural, ecològic i eficient. És un mecanisme que permet netejar tota mena de superfícies sense fer ús de detergents, lleixius ni altres productes químics, sovint amb efectes nocius sobre la salut.

S’eliminen envasos de plàstic

Es tracta d’una aposta en termes d’innovació i salut perquè és adequat per pells atòpiques i sensibles. A més, referma la voluntat del Consell Comarcal envers la responsabilitat mediambiental. Evitar l’ús de productes químics en la neteja també va en la línia de les actuacions que està duent el Consell Comarcal per posar el nostre gra de sorra, com a administració pública, en la cura i preservació del medi ambient.

Amb el nou sistema EcoFrog s’eliminen les deixalles provinents dels envasos de productes de neteja. Cal recordar que sovint són de plàstic no biodegradable i d’un sol ús, de manera que s’eviten els abocaments de productes químics contaminants.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir El Consell Comarcal de la Cerdanya opta per l’ozó per desinfectar potser et pot interessar llegir La nova normalitat al Túnel del Cadí.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.