Pànxing Cerdanya

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

El Departament de Salut confirma que hi ha 4 ingressats amb COVID-19 a l’Hospital de la Cerdanya

Cerdanya
Porta d'accés a l'interior de les instal·lacions de l'Hospital de Cerdanya.
Pla de detall de la porta d’accés a l’interior de les instal·lacions de l’Hospital de Cerdanya. Imatge del 13 de març de 2020 (Horitzontal).
El Departament de Salut confirma que hi ha 4 ingressats amb COVID-19 a l’Hospital Transfronterer de la Cerdanya.

El Departament de Salut confirma que hi ha 4 ingressats amb COVID-19 a l’Hospital Transfronterer de la Cerdanya.

 

Situació sota control a la Cerdanya. Ahir l’Ajuntament de Puigcerdà va informar via xarxes socials que, des de l’inici de la pandèmia, s’han detectat 46 positius per coronavirus. D’aquest n’hi ha 32 que han ingressat a l’Hospital de Cerdanya i 5 han estat trasllats a centres catalans i només 1 a un centre hospitalari francès. També ha informat que 24 pacients han rebut l’alta i ja són al seu domicili. Des de l’inici de la pandèmia s’ha produït 1 decés confirmat per COVID-19 (31/03/2020). Aquestes dades inclouen tant els tests realitzats a Catalunya com els realitzats a França.

 

Ara com ara no hi ha problemes de llits disponibles ni de saturació del servei d’urgències. S’han habilitat 44 llits per atendre pacients aïllats, i hi ha 14 llits més convencionals. Gràcies als tràmits que s’estan realitzant tant amb la banda catalana com amb la banda francesa els estocs d’equips de protecció individual són suficients.

I a la resta del Pirineu?

Aquestes dades també han estat confirmades pel Departament de Salut. Són un total de 4 persones les que es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya, amb pronòstic estable a planta. Pel que fa a la zona de l’Alt Pirineu i Aran, i segons dades facilitades avui dijous a l’ACN, actualment hi ha 5 persones que es troben ingressades a l’Espitau Val d’Aran, 18 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp i 4 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.