Pànxing Cerdanya

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

El GRC suspèn les conferències d’estiu

Cerdanya
El GRC suspèn les conferències d'estiu

El Grup de Recerca espera poder recuperar alguna de les conferències quan la situació sanitària millori

A causa de les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per fer front a la pandèmia de Covid-19, el Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) s’ha vist obligat a suspendre les 5 conferències restants del cicle “A l’estiu, recerca’t”. D’igual manera, també s’ha suspès el sopar de lliurament dels premis Josep Egozcue i Sebastià Bosom del dia 5 de setembre.

Des del GRC entenen que es tracta d’una causa de força major i volen contribuir a la reducció de l’activitat social demanada pel President de la Generalitat de Catalunya per tal de lluitar contra la pandèmia.

Les xerrades, a les quals malauradament no podrem assistir, ens haguessin parlat de temes tan diversos com El Tractat dels Pirineus, a càrrec de Jordi Palomino o Què són i com funcionen les mascaretes amb l’Albert Grau, una aproximació científica a aquesta protecció que tant present s’ha tornat a la vida de tots.

Reducció de l’assistència

Pel que fa a les activitats realitzades, el GRC ha detectat una lleugera reducció de la presència de públic a les conferències. Si l’any passat la mitjana d’assistents per xerrada era d’unes 40-45 persones, enguany ha estat d’unes 35, fet explicable donades les circumstàncies actuals.

Amb tot això, esperen poder recuperar alguna de les conferències que ara hem de suspendre més endavant, quan la situació sanitària millori.

Si t’ha interessat llegir la notícia El GRC suspèn les conferències d’estiu, també et pot interessar S’inicia la vuitena excavació del fòrum de Llívia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.