Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

El Museu de Llívia ofereix activitats per a tothom

Cerdanya
WORKSHOPS_F-2

El mes d’agost bull d’activitat cultural per a endinsar-nos en el món de les plantes medicinals i conèixer de ben a prop la història del singular enclavament cerdà i els seus monuments més emblemàtics

Aquest estiu, amb una nova edició dels workshops de plantes medicinals, noves sessions de les visites guiades Descobrir Llívia i la presentació d’un joc de descoberta del museu per als més petits de la família, el Museu Municipal de Llívia ofereix activitats per a tothom!

El dissabte 1 d’agost a les 10 h comencen els tallers de plantes medicinals. Aquest any s’ofereixen un total de 4 tallers: Aromateràpia per la dona (01/08); Cosmètica facial i capil·lar (08/08); Elaboració de desodorant i pasta de dents (15/08) i Farmaciola natural per a pujar les defenses (22/08).

Els tallers tenen una durada de 3 hores i 30 minuts i són a càrrec d’Òria cosmètica natural i artesanal, i Dona Cura. Tots ells són teòrico-pràctics. L’aforament és limitat i les inscripcions es poden fer al mateix museu i aviat també en línia.

Conèixer la vila de Llívia

El Museu de Llívia ofereix activitats per a tothom

Les visites guiades Descobrir Llívia, organitzades pel museu de Llívia, també segueixen amb noves sessions tot el mes d’agost. Comencen a les 10 h al museu.

El divendres 7, 14, 21 i 28, i el diumenge 2, 9 i 30 es podrà fer la ruta Les 5 icones de Llívia. Es tracta d’un passeig per a les considerades 5 icones de la vila: el fòrum romà, el castell, l’enclavament, l’església de Nostra Senyora dels Àngels i el museu i l’antiga farmàcia Esteva. La visita té una durada de dues hores aproximadament. Es recomana portar barret per al sol, aigua per hidratar-se i venir ben calçat.

El diumenge 16 es podrà fer la ruta guiada La Llívia del Tractat dels Pirineus, i el diumenge 23, La Llívia romana. Les visites guiades Descobrir Llívia seguiran al mes de setembre i octubre.

Activitats pels més menuts

I a partir de l’1 d’agost els més petits de la família també poden venir a descobrir el museu amb el joc de descoberta Les mil històries del museu. De la mà de la nostra conservadora, hauran de resoldre enigmes, mostrar les seves habilitats d’observació i descobrir què ens expliquen algunes de les peces més rellevants.

L’edat recomanada és de 6 a 12 anys i és necessari l’ús d’un telèfon mòbil. El joc de descoberta està inclòs amb l’entrada al museu.

A més a més, també es pot visitar l’exposició Esteva, els nous objectes de la farmàcia de Llívia, posposada novament fins al 4 d’octubre.

Per a més informació, podeu consultar la web www.llivia.org

Si t’ha agradat llegir l’article El Museu de Llívia ofereix activitats per a tothom, també et pot interessar llegir Els festivals cerdans resisteixen l’embat de la Covid-19

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.