Pànxing Cerdanya

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Els esportistes de la FCEH seran majoria dins els equips RFEDI

Cerdanya
190620_AlbertOrtega_2

Els esportistes de la FCEH seran majoria dins els equips RFEDI i és que n’hi haurà 16 en cinc disciplines diferents. La representació catalana suposa el 50% del total d’integrants seleccionats per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) per a la temporada 2020-2021.

Un any més, la FCEH nodreix de talent, i de quina forma, les estructures esportives dels equips estatals d’esports d’hivern. Així s’ha confirmat amb l’anunci, per part de la RFEDI, del llistat d’esportistes que conformaran els seus equips per a la temporada 2020-21. Fins a 16 esportistes de la FCEH de cinc disciplines hi formen part, als que cal sumar 9 més que estaran presents en actuacions de seguiment.

Els integrants per disciplines

En Snowboard es mantenen els mateixos esportistes catalans que la darrera temporada. Hi seran Queralt Castellet a l’equip A i Bernat Ribera i Marc Roure a l’equip C. Maria Hidalgo al grup de recuperació.

Pel que fa a l’Esquí Alpí, Albert Ortega ascendeix a l’equip A, on compartirà files amb Quim Salarich. També va a l’alça Mireia Vázquez, que passa de l’equip C al B. Alex Puente es manté en el B. Arrieta Rodríguez puja a l’equip C mentre que en el grup de recuperació hi és Pat Miquel.

En Freestyle Skiing trobem la presència de Lucas Verdaguer en l’equip B, mentre que en Esquí de Fons es mantenen Jaume Pueyo i Maria Iglesias als equips B i C, respectivament.

 

Per últim, en Múixing la FCEH guanya presència amb el retorn a l’equip estatal de l’experimentada corredora catalana Olga Álvarez, que se suma als seus companys Victor Carrasco i Lázaro Martínez.

A més, la RFEDI també ha presentat un grup d’esportistes que seran convocats en actuacions de seguiment, on més de la meitat dels representants (9 de 15) són catalans.

Concretament, en Snowboard trobem Aina Gomariz (GNA), Nora Cornell (GNA), Oriol Filella (CAEI) i Antoni Toledo (BST). En Esquí Alpí s’inclouen Jana Suau (CAEI), Jordi Triulzi (LMCE) i Tomás Barata (CEVA), a més de Miquel Auladell (PEC) en Esquí de Fons.

Consolidació i enfortiment

“Seguint la tònica dels darrers anys, estem molt satisfets del pes de la representació catalana a les estructures tècniques de la RFEDI. És una demostració clara de la feina ben feta i del talent que els nostres Clubs saben detectar i treballar en les diferents disciplines d’esports d’hivern”, declara el president de la FCEH, Oscar Cruz.

“Incrementem i enfortim la presència dels nostres esportistes en els equips d’esquí alpí i snowboard i mantenim els esportistes que ja teniem en les altres disciplines”, afegeix.

Llistat d’esportistes FCEH

Snowboard

Queralt Castellet (CEMT)

Bernat Ribera (RAC)

Marc Roure (GRANUEC)

Maria Hidalgo (CEMT)

 

Esquí Alpí

Quim Salarich (LMCE)

Albert Ortega (LMCE)

Alex Puente (CAEI)

Mireia Vázquez (GRANUEC)

Arrieta Rodríguez (CEVA)

Pat Miquel (CAEI)

 

Freestyle Skiing

Lucas Verdaguer (SCOGE)

 

Esquí de Fons

Jaume Pueyo (CEFUC)

Maria Iglesias (ANEC)

 

Múixing

Victor Carrasco (AEM)

Lázaro Martínez (GOSCA)

Olga Álvarez (AEM)

 

Crèdits d’imatge: Alba Pardo | Alberto Lorenzina | RFEDI

 

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Els esportistes de la FCEH seran majoria dins els equips RFEDI també t pot interessar llegir Taller d’skate del 6 al 10 de juliol.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.