Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

Els pessebres de Ger

Cerdanya
Cartell2020

Des de fa sis anys, els visitants del poble poden gaudir d’aquests diorames nadalencs

Fins al dia 10 de gener, els pessebres de Ger seran els protagonistes en aquesta vila cerdana. Els visitants que passegin pel poble podran gaudir d’una quinzena de diorames diferents amb representacions històriques de la vida quotidiana.

Els diorames estan repartits pel municipi i estan instal·lats en finestres, aparadors i també a l’església. Aquestes representacions estan caracteritzades per tenir una disposició determinada dins una caixa que confereix a l’escena una sensació de profunditat molt realista.

Aquest és el cartell de l’edició d’enguany

Aquesta sisena edició compta amb una novetat en forma d’exposició. “Pel davant i pel darrere” és una mostra que es pot visitar a l’Ajuntament del poble. En ella s’hi pot descobrir què hi ha darrere els diorames. Així, coneixerem els materials i tècniques que s’empren en la seva realització.

Aquesta exposició també serveix com a homenatge a Joan Parera, creador d’aquests quinze diorames i malauradament desaparegut el 2018.

Un mapa per trobar-los tots

L’Ajuntament de Ger ha elaborat enguany un mapa del poble on podem localitzar tots els diorames. D’aquesta manera, podem recórrer el poble buscant-los tots, al mateix temps que descobrim racons magnífics de la vila.

El mapa es pot descarregar des de la pàgina web dels Pessebres de Ger o capturant el codi QR que trobareu a continuació, descobrir el recorregut a l’aplicació de Google Maps al vostre telèfon mòbil intel·ligent.

Si t’ha agradat llegir la notícia Els pessebres de Ger, també et pot interessar Puigcerdà rebrà els Reis Mags d’Orient des de la plaça del Call.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.