Pànxing Cerdanya

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Enguany el Vi_suals es reforçarà a les xarxes

Cerdanya
Comença la inauguració de la 1a edició de la fira ViBa

El Vi_suals tindrà enguany representació a les xarxes i ja prepara l’edició del 2021.

Enguany el Vi_suals es reforçarà a les xarxes. Així, entre el 15 i el 21 de juny es penjarà un petit vídeo on es mostra el treball que han començat a fer els artistes plàstics. Es realitza, d’una banda, sota el Comissariat Artístic de la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central, i de l’altra, amb els cineastes, coordinats per Cine Club Manresa. A banda, des de Foto Art Manresa es mostraran algunes de les imatges de l’edició del 2019. La situació generada per la Covid-19 ha impedit enguany la posada en escena de la col·laboració entre artistes i cellers Vi_suals.

Per aquest motiu, els projectes artístics engegats es presentaran el 2021. Hi participen els artistes Pep Jaumandreu, Tamara Hernández, Hök, Carme Magem, Carme Margarit, Jaume Mestres i Assumpta Pla. També han confirmat la participació Joan Ramon Reig, Enric Rodó, Elisabet Salat, Teresa Soler i Mariona Vilaseca. I els cineastes Pau Gros i Carla Soza.

Un curt cinematogràfic cada dia

Des de Cine Club Manresa, cada dia es penjarà l’enllaç al web d’un dels curts cinematogràfics que s’han elaborat en edicions anteriors del cicle Vi_suals. Són curts que mostren el món del vi des de diferents perspectives. És una bona ocasió per mostrar els curts ‘En el més ençà’ d’Ariadna Torres, ‘Les arrels’ de Xavier Moreno i Alèxia Lleonart i ‘Preneu i beveu’, de Marc Alberti Pradera. Durant la Fira ViBa també es penjaran els treballs audiovisuals vinculats a la cultura vitivinícola.

Recordar que el Vi_suals és un programa que posa en valor l’art, el vi, la cultura i la gastronomia amb xerrades, projeccions audiovisuals i degustacions a càrrec dels cellers de la Denominació d’Origen Pla de Bages.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Enguany el Vi_suals es reforçarà a les xarxes també et pot interessar llegir 3a Fira ViBa del 15 al 21 de juny.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.