Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

#EnsQuedemACasa, però amb #cinema

Cerdanya
||

#EnsQuedemACasa, però amb #cinema és la iniciativa que presenta el Cerdanya Film Festival.

El certamen ha dissenyat una pàgina al seu web que aglutina diferent oferta cultural pròpia per alleugerir el confinament provocat per l’emergència sanitària. Aquest està compost per una retrospectiva online de curtmetratges en obert, locucions de contes en català i un espai d’instacurtmetratges fets des de casa.

Davant de l’emergència sanitària de la Covid-19, el nostre principal objectiu és garantir la seguretat i benestar de tots. Desitgen que tots estiguem bé davant d’aquesta situació i intenten alleugerir aquesta situació. Per tot això des del Cerdanya Film Festival estan preparant iniciatives que volen compartir amb tothom.

PROPOSTA 1. Viatgem a través del cinema curt

Aquesta crisi està essent molt dura, però també esperen que sigui temporal. Per això ens animen a recuperar el bo i millor dels films premiats al Cerdanya Film Festival. Potser no els vam poder veure en el seu moment, però ara és un bon moment per gaudir-los. Amb ells podrem viatjar sense sortir de casa i descobrir noves propostes dels creadors que han passat pel festival els darrers anys. Els films es poden veure en la majoria dels casos directament des de la landing page en obert i de forma totalment gratuïta.

Estan disponibles 4 espais una selecció de curtmetratges procedents de diferents llocs. Primer Kimuak – Euskadi Film Laburrak. També una selecció dels premiats històrics del Cerdanya Film Festival. A més a més hi ha un espai general amb films seleccionats en edicions passades i, finalment, una selecció de Noves Mirades (novetats que  han fet arribar els creadors però que no han estat al festival). A mesura que els artistes  van enviant els seus films, l’organització del Festival els va  actualitzant a la pàgina. Així que és un recopilatori en constant creixement i evolució que esperen pugui agradar.

PROPOSTA 2. Viatgem al món dels contes amb Ferran Herrera
#EnsQuedemACasa, però amb #cinema
Ferran Herrera

El polifacètic actor, titellaire i mestre Ferran Herrera ha preparat pel Cerdanya Film Festival una sèrie de locucions de contes en català. Des dels més petits als més grans de casa, podeu recuperar aquests animats clips d’àudio amb interpretacions d’alguns clàssics de la literatura mundial. Gairebé cada dia en pujaran un de nou.

 

PROPOSTA 3. Ens quedem a casa… fent cinema.

Arran de les propostes que han anat rebent, han obert un espai on indexar curtmetratges fets des del confinament dels propis directors i directores que han passat pel Cerdanya Film Festival. Insta-curtmetratges és un espai lliure de creació i expressió artística en creixement.

Us animem a participar i a interactuar amb nosaltres a les XXSS amb els hashtags #EnsQuedemACasaAmbCinema i #CerdanyaFilmFestival. Junts farem aquesta situació més agradable!

Ús oferim també altres opcions culturals, en època de confinament, com la visita de museus.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.