Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà presenta el calendari esportiu del 2022

Cerdanya
esports

L’Alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira, la regidora d’esports Mar Quera i el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Puigcerdà Xavier Guiu, han presentat el calendari d’esdeveniments esportius previstos per al 2022.

En total 18 esdeveniments de diferents disciplines esportives que van arrancar el passat 15 de gener amb la celebració de la Puigcerdà Fons i que finalitzaran, com és habitual, el 31 de desembre a la cursa de Sant Silvestre.

L’Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha destacat que després de 2 anys de pandèmia on l’activitat esportiva ha estat molt afectada impedint la celebració de la majoria de grans competicions, enguany, tot apunta que es podrà reprendre el calendari habitual amb normalitat.

Així doncs, està prevista la celebració, aquest mes de febrer, de la Copa Puigcerdà Patinatge Artístic Sobre Gel i dels Campionats de Catalunya Universitaria d’Esports Col·lectius.

Al mes de març seguiran els Campionats Universitaris i hi haurà la 101 edició de la Volta Ciclista a Catalunya. A l’abril serà el torn de la Trisnow La Molina i al juny, la 42a 3 Nacions i la Futsal Copa Cerdanya.

Per la seva banda, el tècnic d’Esports, Xavier Guiu, ha destacat també la primera edició de la Trobada d’Esport Unificat que tindrà lloc el dia 3 de juliol i que està promoguda pels Special Olímpics de Catalunya. L’esport que es realitzarà serà el bàsquet, però no es descarta d’ampliar-ho a altres esports.

Al juliol també es disputarà la Pirineos Cup, la Ruta de la Cerdanya – Concurs de Salts, i a l’agost hi haurà la 39a Cursa d’Age i la Dream Runners.

El mes de setembre arrancarà amb la Ceretana Alpí en Línia i finalitzarà amb la Catalunya Bike Race que s’allargarà fins a principis d’octubre.

A l’octubre també tindrà lloc la Mitja Marató de Puigcerdà, cursa que enguany comptarà amb circuit homologat de manera que entrarà dins el calendari de mitges maratons de Catalunya i també de la Real Federación Española de Atletismo.

Al mes d’octubre també tindrà lloc el 16è Trofeu Internacional de Curling, i al novembre el Torneig Internacional de Veterans d’Hoquei Gel.

Aquest és el calendari confirmat a dia d’avui, el qual s’anirà ampliant al llarg de l’any amb altres competicions amb data encara pendent de confirmació, com per exemple, el Torneig de Futbol Multicultural. Igualment, els diferents clubs esportius de la Vila participen en les seves competicions regulars.

Podeu trobar més informació de cada esdeveniment a l’apartat d’esports del web de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Font: Comunicació i Premsa de l’Ajuntament de Puigcerdà

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà presenta el calendari esportiu del 2022, també et pot interessar llegir Arriben els candidats i candidates al Guardó Cerdà de l’Any 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.