Pànxing Cerdanya

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Finalitzen les contractacions del programa ‘Treball i Formació 2019’ al Consell Comarcal de la Cerdanya

Cerdanya
consell

‘Programa Treball i Formació 2019’

El darrer 23 de desembre van finalitzar les últimes contractacions del programa ‘Treball i Formació’ de l’any 2019. Es tracta d’un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen una major dificultat en l’accés al mercat laboral. El programa també actuava per mitjà d’accions d’experiència laboral, accions de formació i accions de coordinació i suport, a través de les següents línies:

PANP: persones en risc de caure en una situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts i preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

PRGC: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

DONA: dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència de gènere). Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

COOR: accions de coordinació i suport (personal propi o de nova contractació).

finalitzen-les-contractacions-del-programa-treball-i-formacio-2019-al-consell-comarcal-de-la-cerdanya

Per tant, a través del programa ‘Treball i Formació’, aquest darrer any el Consell Comarcal de la Cerdanya va contractar un total d’onze persones.

  • dues destinades a donar suport a les recepcions del Consell Comarcal i dels Serveis Socials.
  • dues a tasques de neteja i manteniment de les instal·lacions.
  • set a l’equip de la brigada del Consell Comarcal, sobretot fent tasques per la pròpia administració i donant suport a les diverses brigades dels ajuntaments de la comarca.

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya volen aprofitar per agrair als treballadors el seu compromís i dedicació al llarg d’aquests mesos. Sobretot tenint en compte les dificultats viscudes aquest any arran de la crisi sanitària derivada de l’expansió de la Covid-19.


Si t’ha agradat llegir la notícia Finalitzen les contractacions del programa ‘Treball i Formació 2019’ al Consell Comarcal de la Cerdanya, també et pot interessar La Diputació de Lleida licita obres

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.