Pànxing Cerdanya

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

FORFETS TEMPORADA 2023-2024

Cerdanya
FORFETS
A partir del dilluns 13 de novembre de 2023 es podrà fer la sol·licitud del forfet de temporada de l’estació d’esquí de la Molina per la temporada d’hivern 2023-2024 al Consell Comarcal de la Cerdanya.

El Consell Comarcal de la Cerdanya, un any més realitza el servei de tramitació del forfet de temporada d’hivern de l’estació d’esquí de La Molina.

Aquest servei es pot dur a terme gràcies a un conveni entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Cerdanya que posa a disposició dels veïns i veïnes de la Cerdanya amb més de tres anys de residència a la comarca, la possibilitat d’accedir als productes corresponents a la pràctica de l’esquí amb preus bonificats per la temporada 2023-2024.

La sol·licitud que es tramita des del Consell Comarcal de la Cerdanya cap a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, es pot realitzar presencialment, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya o telemàticament a través de la seu electrònica del Consell Comarcal.

Un cop rebuda la sol·licitud es farà la comprovació de dades i de la documentació requerida,
l’autorització i la tramesa a l’estació d’esquí a la Molina, i es posarà a disposició dels usuaris el llistat de les sol·licituds i l’estat de les mateixes a l’apartat “forfets de temporada de La Molina” de la web del Consell Comarcal.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.