Pànxing Cerdanya

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Ger posa en marxa el casal d’estiu

Cerdanya
casal-estiu-ger-ACN-1
Pla mitjà d’una nena que participa al casal d’estiu de Ger rentant-se les mans. Imatge del 8 de juny de 2020 (Horitzontal).
Ger posa en marxa el casal d'estiu amb una quarantena de nens, tot coincidint amb l'inici de la fase 3 de la desescalada. Les activitats es duen a terme en horari de matí, en grups de menys de deu persones i sense oferir el servei de menjador.

Ger posa en marxa el casal d’estiu amb una quarantena de nens, tot coincidint amb l’inici de la fase 3 de la desescalada. Les activitats es duen a terme en horari de matí, en grups de menys de deu persones i sense oferir el servei de menjador.

 

Ger posa en marxa el casal d estiu
Una nena que participa al casal d’estiu de Ger rentant-se les mans (Foto: ACN).
Ger (Cerdanya) ha posat en marxa el seu casal d’estiu aquest dilluns amb una quarantena de nens d’entre 3 i 12 anys, convertint-se així en un dels primers municipis de l’Alt Pirineu i Aran i del conjunt de Catalunya on s’hi duu a terme. D’aquesta manera, s’ha aprofitat que aquesta part del territori entrava a la fase 3 de la desescalada per tirar-lo endavant, just en el moment en què aquest tipus d’activitat ja estava permesa. Tot i això, s’han hagut de fer alguns ajustos, com ara organitzar grups d’un màxim de deu persones o limitar els horaris a la franja de matí, ja que no s’ofereix el servei de menjador. De totes maneres, la iniciativa ha estat molt ben rebuda, ja que ajuda a conciliar la vida laboral i familiar.
Molt bona rebuda

L’alcalde de Ger, Alfons Casamajó, ha afirmat que “aquest confinament, als nens se’ls ha fet molt llarg” i que, per aquest motiu, van creure “oportú” engegar aquesta activitat quan l’Alt Pirineu i Aran arribés a la fase 3. En aquest sentit, ha explicat que des del consistori s’han fet les gestions pertinents per tal de rebre l’aval de la direcció general de Joventut.

La iniciativa ha obtingut una molt bona rebuda tant pels pares com pels infants. Aquest juny s’han omplert pràcticament les quaranta places que s’hi oferien. Mentre, hi ha llista d’espera pels mesos de juliol i agost. Pel que fa a la procedència dels nens, la majoria són de l’escola del municipi, a la qual hi van també alumnes que viuen a Isòvol i Meranges.

El casal d’estiu de Ger es duu a terme a les instal·lacions de la pista poliesportiva del municipi i el seu entorn. De fet, part de les activitats previstes consisteixen passejades, rutes en bicicleta o excursions al voltant del riu.

ACN Ger
Altres articles
Si t’ha agradat llegir Ger posa en marxa el casal d’estiu també et pot interessar llegir L’Afectació emocional de la Covid-19 en els infants.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.