Pànxing Cerdanya

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Gran èxit a l’Operació Zero Residus de l’1 de juny, amb més de 170 kg de residus recollits

Cerdanya
Ajuntament de Puigcerdà
La iniciativa transfronterera va permetre recollir un total de 171,5 kg de residus, dels quals 8 kg van ser envasos, 1,2 kg de paper i cartó, 2,1 kg de vidre i 160,5 kg de rebuig i altres deixalles.

Aquest passat dissabte al voltant de l’AECT – Hospital de Cerdanya es va dur a terme l’Operació Zero Residus, una jornada de recollida de brossa transfronterera organitzada per l’Hospital de Cerdanya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puigcerdà.

La iniciativa va resultar ser tot un èxit, ja que ens va permetre recollir un total impressionant de 171,5 kg de residus, dels quals 8 kg van ser envasos, 1,2 kg de paper i cartó, 2,1 kg de vidre i 160,5 kg de rebuig i altres deixalles.

En un moment en què la crisi climàtica ens afecta a tots i totes, creiem que la col·laboració entre diferents entitats de la Baixa i l’Alta Cerdanya esdevé essencial per afrontar els reptes mediambientals dels pròxims anys. Aquesta jornada ha sigut un clar exemple de com la cooperació transfronterera pot contribuir significativament a la preservació del nostre entorn natural.

Gràcies als més de 20 voluntaris i voluntàries, que han dedicat el seu temps a ajudar-nos a tenir cura del nostre entorn i a l’AECT – Hospital de Cerdanya, l’Associació Cerdanya en Acció pel Clima, la Fundació Kilian Jornet, Isard Run, Les Petits Ruisseaux, i a la Communauté Des Communnes per col·laborar amb nosaltres en aquesta iniciativa tan especial.

Recorda que l’ajuda de la ciutadania és essencial! Us animem a unir-vos a la nostra pròxima acció de neteja i fer de la nostra comunitat un lloc més net i saludable.

Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Puigcerdà

Tel. 972 88 06 50

Si t’ha agradat llegir; Gran èxit a l’Operació Zero Residus de l’1 de juny, amb més de 170 kg de residus recollits, també t’agradarà llegir: L’alumnat de l’escola Jaume I de Llívia exposarà en el Museu el seu treball de tancament de projecte, dedicat al fòrum romà

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.