Pànxing Cerdanya

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

Guils de Cerdanya prepara un nou format per a les seves Festes Majors

Cerdanya
fm02
L'ajuntament vol que les festes locals dels nuclis de Saneja o Sant Martí d'Aravó siguin més reeixides i participatives.

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya proposa renovar les festes locals dels nuclis de Saneja i de Sant Martí d’Aravó. La voluntat del consistori és que les festes majors d’aquestes nuclis guanyin pes i siguin equiparables, en la mesura del que sigui possible, a les celebracions de la resta de municipis o, sense anar més lluny, a la festa major del nucli de Guils.

Amb aquest propòsit, l’ajuntament prepara aquest nou format que vol iniciar en la pròxima edició de la festa major de Sant Martí d’Aravó, aquest pròxim 11 de novembre. Es mantindrà la missa tradicional, a les 12 del matí, a l’església de Sant Martí. L’acte religiós s’ha mantingut sempre en l’agenda de la celebració local.

Els canvis en el format d’aquestes festes majors seran destacats, acabada la celebració litúrgica. L’ajuntament ha organitzat una série d’actes que tindran lloc a la carpa llogada per aquesta activitat. La carpa s’instal·larà a tocar del pont de Sant Martí. L’agenda d’actes continuarà, després de la missa, amb un dinar, amb la disposició que tothom estigui entaulat. La Cobla de la Bisbal de l’Empordà s’encarregarà del concert i del ball que vindrà més tard. La festa es tancarà amb una sessió de música que punxarà un DJ.

Font: Àrea de Cultura i Comunicació de l’Ajuntament de Guils de Cerdanya

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.