Pànxing Cerdanya

22, abril del 2024

Search
Close this search box.

22, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Hi haurà Cerdanya Film Festival 2020

Cerdanya
hi-haura-cerdanya-film-festival-2020

Hi haurà Cerdanya Film Festival 2020. Els organitzadors anuncien que no suspèn edició i que finalment serà “física” i, a més, el programa inclourà una cinquantena de projeccions al Museu Cerdà de Puigcerdà.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya no se suspendrà ni migrarà a una versió en línia, sinó que se celebrarà “físicament”. Serà entre els dies 1 i 9 d’agost a Puigcerdà i altres escenaris de la comarca i el Pirineu, segons han anunciat aquest dijous els seus responsables. Aquest és el resultat de les converses que l’entitat ha mantingut els darrers dies amb l’Ajuntament de Puigcerdà i el Departament de Cultura de la Diputació de Girona. Un suport que han mantingut el suport públic a l’esdeveniment malgrat una conjuntura “difícil” que ha provocat la suspensió o readaptació de moltes iniciatives similars. Fins a mitjan juny encara està obert el període de recepció d’obres a concurs.
Seguint mesures preventives

El festival acatarà les normes que marquin les autoritats sanitàries amb aforament “molt possiblement” limitat i supressió de les “grans concentracions” que suposaven l’entrega de premis i el còctel de clausura.

El programa inclourà una cinquantena de projeccions al Museu Cerdà de Puigcerdà. Les sessions de curtmetratges seran més curtes (al voltant d’una hora) i es modificaran els horaris per espaiar les sessions. Com a novetat, s’estudia crear una Sala 2 a l’aire lliure. També es complementarà l’oferta amb un apartat en línia a través de la pàgina web.

Així mateix s’estudia la viabilitat efectiva de les activitats de fora del Museu Cerdà i totes les activitats paral·leles per ajustar-les a la nova realitat. L’organització no es tanca a intentar mantenir-les sempre que trobin els pàrtners i els espais adequats, així com el finançament necessari.

El festival retallarà previsiblement en un 65% el pressupost previst per aquesta edició. A dia d’avui no compta amb cap patrocini privat finalista i moltes de les subvencions habituals que rep no estan convocades, afirmen els organitzadors. Manté, no obstant, l’aportació directa del Grup de Recerca de Cerdanya i les principals subvencions que rep de l’Ajuntament de Puigcerdà i la Diputació de Girona.

ACN Puigcerdà
Altres articles
Si t’ha agradat llegir la notícia Hi haurà Cerdanya Film Festival 2020, potser també t’interessa aquesta informació Demanen més mobilitat entre l’Alta i Baixa Cerdanya o La Cerdanya recuperarà el tren el 25 de maig.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.