Pànxing Cerdanya

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

La Catalunya Bike Race de Puigcerdà queda cancel·lada

Cerdanya
La Catalunya Bike Race de Puigcerdà queda cancel·lada

L’organització ja havia endarrerit les inscripcions a l’espera de poder oferir tota la seguretat possible als participants

La Catalunya Bike Race de Puigcerdà queda cancel·lada finalment. Els organitzadors, a causa de l’actual situació sanitària, han decidit que l’edició d’enguany no es pot celebrar amb la seguretat que caracteritza la prova. Han decidit però, posposar-la fins al 2021.

Aquesta edició, que s’havia de celebrar del 2 al 4 d’octubre, ja havia endarrerit les inscripcions a l’espera de poder garantir la seguretat dels participants. No obstant això, l’immobilisme de l’actual situació, no ho ha permès.

Des de l’organització, el puigcerdanenc José Antonio Hermida, declara que “no és moment de prendre decisions valentes, sinó de prendre decisions lògiques i preservar la seguretat de tots els participants”. A més a més, remarca que els estàndards alts en tots els sentits formen part de l’ADN de la prova, i que les mesures de seguretat no n’estan excloses.

Tanmateix, vol recordar que “en cap cas és un moment trist”, i que “els camins segueixen al mateix lloc, esperant-nos pel 2021”, assegura Hermida.

Canvis per culpa de la Covid-19

Abans de fer pública la suspensió final de l’edició d’enguany, la prova ja havia patit modificacions per adaptar-se a la situació actual. S’havia decidit tornar al format original de tres dies en comptes dels quatre que va durar l’edició de 2019. Aquest emplaçament en tres dies de cap de setmana, suposava una bona oportunitat per fer una escapada familiar i descobrir la Cerdanya.

Un altre aspecte que ha decantat la balança a l’hora d’ajornar la cita, és l’elevada presència de corredors internacionals que s’haguessin perdut la competició. L’any passat hi van participar atletes professionals i aficionats de vint-i-sis països diferents, entre els quals Austràlia, Marroc, Finlàndia o el Perú.

Si has trobat interessant la notícia La Catalunya Bike Race de Puigcerdà queda cancel·lada, també et pot interessar l’agenda d’activitats de la Revista Pànxing Tot Cerdanya 348.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.